Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor lehet orgazmus szeretkezéskor? Mennyi ideig tart egy jó együttlét ideális esetben ? 44/N
Kedves kérdező, nagyon szívesen. Bár kissé imposztor szindrómás leszek, mert nem is azokat a hozzászólásokat dícsérted meg, amik lényegi választ adtak a kérdésre.
Ha nyitott vagy és jófej, szívesen beszélgetek veled pl telefonon is. Vagy ha pesti/budai vagy, még találkozhatunk is. Én nem csinálok vagy ügyet az anonimitásból
Egyszer volt olyan, hogy több mint 10x elvittem egymas utan. Nagyon kicsi szunetekkel. Nem is értettük az egészet, de oriási volt, mindent éreztem a kezemmet amit kellett.
Sosem tudtuk azt ujra megismételni.
Tobbnyire mindig faradtan estünk egymasnak munka utan. De szeritnem 2-3ora az ideális. Előjátékkal, pihenéssel egybe kötve.
Megmondom őszintén, hogy se az orgazmusok számának, se az idő mennyiségének növelése nem okoz jobb együttlétet. Azaz ideális esetben nálam 1-1 orgazmus van, és kb 30-40 perces. Ennél hosszabb már kimerítő, a további orgazmusok gyengébbek, nehezebben elérhetők. Alkalmanként, ha mindenki friss, kipihent, nem megyünk dolgozni, stb, akkor lehet nyújtani, de rendszeresen elképzelhetetlen.
Ha Te is érzed, hogy nem kielégítő a szex, akkor ne az órát nézd, meg az orgazmusokat számold. Máshol lesz a probléma.
*Ha te is érzed = ha úgy érzed
Nem tudom hogy lett belőle te is 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!