Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezem ahogy a partner testét kiélvezem és kölcsönösen megkapjuk amire vágyunk. Szex előtti izgalmak, a szex utáni összebújás, a szexen kívüli beszélgetések a vágyakról, megélt dolgokról, fokozni a hangulatot stb.
F
Aki privátban egyből azt kérdezte, hogy milyen nemű és hány éves vagyok: A kérdés szempontjából nem teljesen mindegy?
Ha 50 éves férfiként kérdezem, akkor nem válaszolsz, ha huszonéves nőként akkor meg igen? Vagy mi a logika?
Nem ismerkedés miatt írtam ki a kérdést.
#1: Köszi! Nagyon korrekt válasz! Ment a zöld.
Mert ha csaj vagy, akkor be akarnak fűzni. Ha meg pasi akkor nyilván nem akar semmit, nem búzák.
Egyébként meg jobban szeretem megenni a kaját, mint beszélni róla.
Mert lenyugtat
Mert szeretem ha van bennemegy farok
Miért szereted a jó kajákat? Mert k.rva jól esik!!!
#2 rájössz majd hogy a GyK-n lévők legalább 90%-a privicélpont-vadászatra használja a kategóriát és mindenkire is ráír ha azt nőnek gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!