Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus alatt egy nő be zud pisilni?
Figyelt kérdés
Pl annyira elengedi magát, hogy befolyik?2023. jún. 8. 07:45
1/27 anonim válasza:
Szerintm nem undi hanem izgi. 1 es, ne hozd egy szintre a kéjnedvet, a swuirt et a széklettel... A pisi még hagyján.
2/27 anonim válasza:
A Squirt az nem vizelet, a szaga sem olyan.
Persze van aki tényleg össze hugyozza magát.
3/27 anonim válasza:
En tudom hogy nem vizelet, 1 es vagyok, azert irtam hogy a pisi még hagyjan. A baj az hogy a kerdezo a szeklettel egy szintre emeli a squirt et is. Azert huzzuk mar meg a hatart. Es a pisiles is izgalmas.
4/27 anonim válasza:
Ha jók lennétek az ágyban, tudnátok egy nőnek ilyet okozni.
Kérdező, egyes. :)
5/27 anonim válasza:
5 ös, a szex házasság előtt bűn, házasságban meg a szerelemben áldásos és megy a squirt annak aki kepes rá. Te ha nonek erzed magad akkor nem irsz ilyen keptelenseget. Es figyelj mar arra amit olvasol hogy en, 1 es valaszolokent, pont hogy nem ertek egyet a kerdezovel... Es amelyik ember agyba bujik hazassagon es szerelmen kivul, csak az elvezetert, az allatias modon cselekszik es igenytelenul all a nemi elethez.
6/27 anonim válasza:
Es meg mindig 1 es vagyok, szokok az 5 oshoz, nagyon terj eszhez, mert olyan nincs hogy vakaki jo vagy nem jo az agyban. Ha van szerelem akkor minden megy, ha nincs, akkor az meg allatias mocsok es ganej.
7/27 anonim válasza:
6. Te, vallásosként mit keresel itt, mit próbálod az embereket rossz színben feltüntetni? Mondjuk én is az vagyok, de nem vagyok ilyen hülye.
Én szerelmes vagyok a páromba, azért vagyok vele. Ha nincs házasság, nincs. Gyereket sem szeretnék, de!
Mi közöd van mások életéhez? Elárulom, semmi. Gondolom még szűz is vagy..
De hogy pontosítsak: A legtöbb nő érzelem nélkül nem tud szeretkezni, ami azért a férfiakra annyira nem igaz. Ott picit nagyobb az arany, hogy ki képes érzelem nélkül is bárkit ágybavinni.
8/27 anonim válasza:
Szoval, 1 eskent, remelem, 5 os hogy ezt te is igy ertetted, mint igenyes lany.
9/27 anonim válasza:
9. Én nő vagyok, nem lány, te balfék. 🤦🏻♀️
Menj, gyónj egyet, rád fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!