Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbâlàs közben a pasik segédeszközzel vagy kézzel szoktàk izgatni a prosztatájukat? Csak nekem van olyan érzèsem olyankor mintha pisilni kellene, pedig előtte pisiltem.?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 10:21
1/8 anonim válasza:
Dildóval szoktam, és tényleg kicsit pisilős érzés.
29/bi/f
2/8 anonim válasza:
Van prosztata masszírozóm, de kézzel jobban szeretem.
3/8 A kérdező kommentje:
2-es, csak ezt hasznàlva, úgy hogy nem érnél magadhoz, el tudnàl menni?
2020. szept. 23. 10:26
4/8 anonim válasza:
Még nem tudtam megállni, hogy ne nyúljak közben a farkamhoz, tehát nem tudom.
5/8 anonim válasza:
A legtöbben sehogy nem izgatják a prosztatájukat, egyszerűen csak kiverik a farkukat.
6/8 anonim válasza:
Én prosztata masszírozóval szeretem. Sokkal kényelmesebb, mint kézzel izgatni, és intenzívebb is. A masszírozó sokkal jobban eltalálja a megfelelő pontot. :)
8/8 anonim válasza:
Eszköz, zavar ha az ujjam van a seggembe.
Olyan jo érzés hogy van bennem valami és mozog bennem. Szuper gyorsan elmegyek tőle.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!