Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus alatt egy nő be zud pisilni?
Omorashi szerető vagyok, általában a maszturbálásban a segédeszköz egy ilyen tartalmú videó vagy fénykép. Mivel engem nem a bepisilés, hanem a tartogatás izgat, úgy gyorsabban és könnyebben elélvezek, ha érzem, hogy van valami a hólyagomban, tehát ha pisilnem kell, de nem hinném, hogy be is tudna folyni, sőt, ha kimegyek utána pisilni, akkor kicsit furcsább érzés is, kicsit nehezebb.
Azért emeltem ki, hogy csak a tartogatás érdekel, mert más Omoroashi kedvelőt meg pont az nem érdekel, van aki csak a pisi pelenkába, nadrágba eresztését szereti, vagy annak a látványát, nincs szüksége és unalmasnak találja a tartogatást, nálam ez fordítva van.
Szóval ezért is kell, hogy legyen valami a hólyagomban, hogy el tudjak menni. Mondjuk más tészta, hogy a pisilnem kell az nem egyenlő a nagyon kell pisilnem kifejezéssel ebben az esetben.
Ha már nagyon feszül a hólyagom és már össze-vissza kell rakosgatnom a lábam, hogy ne pisiljek be, akkor már nem tudnék elélvezni sem, tehát a kérdésre sem lehet válaszolni rendesen, mert nem hinném, hogy valaha a bepisilés határán képes lennék arra, hogy orgazmusom legyen, de ha ez másképp alakulna mégis, akkor visszatérek ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!