Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor lehet orgazmus szeretkezéskor? Mennyi ideig tart egy jó együttlét ideális esetben ? 44/N
Figyelt kérdés
2024. máj. 3. 13:08
2/24 anonim válasza:
Én veled szeretnék reggeltől estig együtt lenni... 🤭😘
3/24 anonim válasza:
Orgazmus elég sokszor is lehet. Nőknél főként. Mármint csiklós az nem olyan hogy azonnal újra lehet, de a hüvelyi orgazmus az nem ritka hogy vannak akikkel 6-8 is összejön egy aktus alatt.
Igen férfi vagyok és boccs, ha nem hihető. Tudném még cifrázni.
Az időtartam egyéni szükséglettől, tempótól, habitustól változik, és még adott személynek sem mindig ugyanannyi az ideális. Ez nem egy vagyonőri műszak, hogy le kell róni az X időt 😅 inkább a teljesítmény számít.
Szakemberek szerint nettó tizen-valahány perc elég. Akinek pedig nem lesz hüvelyi orgazmusa 20 perc alatt, annak két óra reszeléstől sem lesz.
4/24 anonim válasza:
3, lehet a csiklóorgazmust is azonnal újra, nekem csak pár másodpercig érzékeny utána.
5/24 anonim válasza:
Férfiaknál hallottam olyant, hogy talán kettőt is kiprésel magából egy menet alatt, de személy szerint én nem ismerek ilyent. Viszont nőknél a nullától a (személyes rekord) 13-ig bármennyi lehet.
6/24 anonim válasza:
Nőként volt 12 orgazmusom egy aktusnál, de nem mind hüvelyi volt, csak az utolsó 4.
7/24 anonim válasza:
Úgy látom elkezdődött a licitálás. Kár volt számokat írni a 13:35-ös hozzászólásomnál 😅
8/24 anonim válasza:
Kérdező, neked mi a tapasztalatod?
9/24 anonim válasza:
Azon gondolkodtam, hogy egy 44 éves nőnek miért kell ezt megkérdeznie?
10/24 anonim válasza:
#9 nyilván azért, mert nem kielégíző a szexuális élete (már amennyiben van neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!