Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt örökre titokban kéne tartani?
Figyelt kérdés
Mármint hogy kipróbáltam fiúval, de csak a kölcsönös orálig jutottunk. Akivel most alakul valami, szerintem többet látni se akarna.
Nézzétek a kategóriát légyszi
jan. 21. 15:11
21/22 anonim válasza:
Kérdező, ez sajnos bonyolultabb kérdés, mint első ránézésre látszik. Az utolsó hosszú kapcsolatom közel hat évig tartott egy elvileg értelmes nővel. Én ugyan másik pasival nem voltam, de elmondtam még a kapcsolatunk elején, hogy mikor egy előtte lévő komoly kapcsolatomnak vége lett, belecsaptam a lecsóba, és több csajjal is voltam, kimondottan laza kapcsolatra. Az elején, elmondtam ezt neki, és sokáig nem is került szóba, de ahogy nem működött a kapcsolatunk, folyton a fejemhez vágta, hogy én meg miket csináltam, álmomban nem gondoltam volna róla, de már nem tudott mivel bántani, már felmerült az is bennem, kár volt elmondani. Akik kommentelők és szinte megköveznek, ne foglalkozz velük.. Fiatalabb koromban egy évig volt szeretőm, de előtte nem tudtam volna elképzelni sosem, sőt hát furán néztem azokra, akik ezt csinálták, de mindig adódhatnak olyan élethelyzetek, amire nem számít az ember. Ezzel együtt, még ha fájdalmas is és előkerül, mondd el neki, ha ezt követően lelép, akkor nem is voltál számára fontos.
22/22 anonim válasza:
Igazából ha volt testi kontaktus férfi partnerrel ha más nem is csak orál szex akkor igazából te biszex vagy. Nincs ezzel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!