Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt örökre titokban kéne tartani?
Mármint hogy kipróbáltam fiúval, de csak a kölcsönös orálig jutottunk. Akivel most alakul valami, szerintem többet látni se akarna.
Nézzétek a kategóriát légyszi
Nem kell mindent elmondani.
De ha nem vagy biztos benne, hogy mi is vagy, arról beszélhetnétek.
Szerintem ha csak alakulgat valami es az ido alatt probaltad ki akkor szodaval elmegy ha nem mondod el :) de ez egyeni igazabol, hogy kinek mi fer bele
mint leszbikus kerdezem - milyen volt a sraccal?
Szerintem a bizalom fontos egy kapcsolatban. Ha rákérdez nem tudom mi lesz. Nem tudok jól hazudni, és nem is szívesen tenném.
1-es, biztos vagyok benne, hogy nem vagyok biszex.
2-esnek mondom, hogy nem volt rossz. Nehezen oldódtam fel, és nem volt türelmetlen vagy ilyenek, de nekem elég volt. Viszont azóta se csinált senki olyan jó érzést, mint amit ő a szájával. Szerintem rólam nem ezt gondolja 😅
Miért kéne titokban tartani? Elmondod a csajnak, hogy mi történt, aztán hátha ő is kedvet kap hozzá. A történtek alapján meg nem sok választhat el attól, hogy te valójában biszexuális legyél.
Egy biztos, a srácot nem zavarná az ötlet, hogy egyszerre ketten esnétek neki. 😅
Miért kéne elmondani?
Meg csak most alakul.
Volt egy kalandod, amit nagyon jól tettél és ennyi 😊
Sok sikert a továbbiakban minden téren.
"azóta se csinált senki olyan jó érzést, mint amit ő a szájával"
DE nem vagy biszex
:D
... nanee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!