Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt örökre titokban kéne tartani?
Figyelt kérdés
Mármint hogy kipróbáltam fiúval, de csak a kölcsönös orálig jutottunk. Akivel most alakul valami, szerintem többet látni se akarna.
Nézzétek a kategóriát légyszi
jan. 21. 15:11
11/22 anonim válasza:
10.
Ennek csak a technikához van köze.
12/22 anonim válasza:
11: egyáltalán nem
Az ember nem tud elvonatkoztatni attól, hogy KI csinálja. (vagy bi/pán)
13/22 anonim válasza:
12.
Attól hogy te nem tudsz más igen, ne általánosíts
14/22 anonim válasza:
Ez nem jelenti hogy bi :D egyetertek. Inkabb a technika lehetett jo
15/22 anonim válasza:
Szerintem nem kell titokban tartani, ez hülyeség. Sőt, az lenne a normális ha őszinte vagy.
A társadalmi normák szerint is az a természetes ha egy lány fiúval van együtt. Szóval ezért nem szabad elitélni egy leszbikus(?)/biszexuális lányt
16/22 anonim válasza:
Én komolyan nem értem, hogy ez valakinek miért kizáró ok. Felőlem akár biszex is lehetne a barátnőm, engem egyáltalán nem zavarna.
17/22 anonim válasza:
Pedig teljesen érthető sztereotípia.
Nem értek vele egyet, de megértem, aki így gondolkodik.
18/22 A kérdező kommentje:
Hát van olyan kifejezés, hogy "összefaszozza".
jan. 28. 10:59
19/22 anonim válasza:
Összefaszozza, úristen! 😂 Azért ebben egy jó adag férfigyűlölet is van, nem?
20/22 anonim válasza:
De olyan kifejezés is van hogy: "összepicsâzza" elvégre, a női nemiszerv a ""mocskosabb""(lucskusabb..)🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!