Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz titokban tartani hogy nem a fiúkat szeretitek?
Volt már hogy neked szegezték a kérdést otthon , és nehezen tudtad kivágni magad a szituból?
Lesz olyan, hogy önként comingoutoltok? Ha igen, mikor érdemes ezt megtenni?
Aggódsz amiatt, hogy idő előtt derül ki a szexuális orientációd?
Minden szülő más és más, ami azt jelenti, hogy teljesen máshogy reagálnak. Valamint függ a szülő-gyerek viszonytól is.
Én biszex vagyok és a kapcsolatom sem volt valami fényes a szüleimmel. Én 15 évesen álltam eléjük, hogy biszex vagyok és a lányokat is szeretem.
Az első reakció nevetés volt majd azt mondták, hogy kinövöm. Amikor lett kapcsolatom egy lánnyal akkor már hallani sem akartak rólam :/
De ez csak egy személyes példa.
Mint írtam mindenki más és más!
Igen, volt hogy konkrétan rákérdeztek. Megmondtam neki, hogy semmi köze a magánéletemhez. Volt puffogás, meg szemdüllesztés, de én ezeket nem veszem magamra.
Szűk baráti köröm tudja, ennyi bőven elég.
Hát nem szegezték nekem a kérdést,de ha rákérdeznének nem hazudnék,mert ha rákérdeznek valószínű sejtik,onnan kezdve már mit titkoljak? :D
Magamtól nem fogom elmondani max ha tényleg olyan nőt találok akivel leélném az életemet.
Azt szokták kérdezni,hogy na és most pasikkal ismerkedek vagy nem? mondom most nem :DDD
Nem tudják, de ha megkérdeznék, elmondanám.
3 éve élek úgy, hogy tudom, hogy nem vagyok heteroszexuális és eddig egész jól sikerült leplezni. Beszoktam dobni férjhez megyek stb. poénokat és vannak közeli fiú barátaim, akikhez van, hogy átmegyek, főznek\főzünk, hazakísérnek éjjel, szóval anyámék tudnak kombinálni rendesen, megadom rá a lehetőséget.
Tervben van, hogy elmondom majd nekik nyilván, de egyszerűbb lenne, ha lenne valakim, akkor valóságosabbnak és validabbnak érződne az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!