Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ismerkedés során szinte egyből a szexre terelődik a szó? (leszbikus kérdés)
Eleve mi az, hogy passzolunk-e? Itt mindenki akkora feneket kerít ennek. De eddig még sosem fordult elő, hogy ilyen gondom lett bomba bárkivel is. Mindig mindent meg tudunk beszélni. Az sokkal fontosabb volt, hogy más téren passzolunk-e. Pl értelmes-e, kompromisszum képes-e, tudunk-e beszélgetni, van-e közös téma, hobbi, fontos dolgokról hasonlóan vélekedünk-e, stb. A kémiáról meg ne is beszéljünk.
Ez kb pont olyan, mint amikor a szülők előre meg akarják határozni, hogy milyen legyen a gyerekük. Persze mindenki a szép, okos gyereknek örülne, de mivel nem kívánságműsor, így nem tökéletest kapnak, és érdekes, így is nagyon tudják szeretni őket.
A kapcsolat sem más. Én elsősorban megazeretni akarok valakit, utána dolgozhatunk a problémákon.
#21 például az, hogy én szeretem az anál szexet te nem, vagy én szeretem az órál szexet te nem. Itt ezen nincs mit dolgozni mert ha a fene fenét eszik sem fogod az én kedvemért ezeket megkedvelni vagy szeretni. Teljesen mindegy milyen a kémia.
Itt már akkor az egyik fél azzal küzd hogy a vágyait nem tudja megélni, élvezni, kiélni. Gondolom ezekre az alkalmakra nem fogsz elküldeni, hogy éljem meg máshol. Mert persze az megcsalás.
Ez pedig csak egy apró példa volt.
Eszembe nem jutna valakit azért dobni, mert az ágyban nem ad meg valamit, amire vágyom. Az élet nem erről szól. Ez egy szimpla szex kapcsolatra jellemző, de ahol szeretet van, és erzelmeken alapul minden, ott van kompromisszum.
Azért már inkább dobnám az illetőt, ha a fordítottja lenne: ő akarna valami olyat mindenáron (értsd: erőszakosan, zsarolva stb), ami nekem nem fér bele.
Teljesen egyetértek kérdző. Az alkalmi szex persze más, de az inkább becsúszik, mint előtte megtervezett.
Hajlamos vagyok az hinni, hogy ez a nagy igény mindenféle extra dologra az ágyban, meg az ehhez tartozó beteges ragaszkodás csak a gyakori sajátja. A való életben szerzett sokéves tapasztalatom az, hogy a legtöbb nö egyáltalán sima szexre vágyik, meg abban is inkább gátlásai vannak. Ismerkedésnél meg aztán soha nem szokott feljönni mindenféle fétis. És nem is volt soha senki ennyire szexcentrikus.
2 dolog lehet, ami miatt egyből ez lesz a téma. Az egyik, hogy csak ennyit akarnak, a másik, hogy nem nők (ez utóbbi elég sokszor felmerül bennem, ha valaki annyira ezzel nyomul).
Bennem is sokszor felmerült már, hogy akivel beszélek valójában álruhás pasi. És általában igazam is van :/
Kicsit elkeseredtem, hogy nem találok olyan nőt, aki hajlandó lenne egy lassan felépített kapcsolatot kialakítani ><
Nem az első és utolsó kérdés az oldalon, sőt más platformokon a fórumokon is probléma a felek közt.
"Nem tud és nem is akar nyalni a párom, mit tehetnék? 24N
Fiatal házasok vagyunk, de a szexen sokat marakodunk pl ilyesmin is. Mi lenne a megoldás? Én szeretem az orált ő utálja."
Nos vagy válás vagy valami félig boldog élet. Mert nem szabad és kell a vágyakról beszélni, sőt passzolni sem kell.
Nekem itt volt egy kapcsolatom, ahol a fiatal csaj erotikus hozzászólásán alapult , tanácsokat osztott, hogy lehet a másik csajt biztosan felizgatni csikizéssel? Több hónapos szexchat után sem volt hajlandó elárulni, hogy melyik helységben él, kivel, stb. Tabuk ezek a kérdések!
Egy idő után szó nélkül eltünt, de azért egy profil kép birtokomba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!