Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ismerkedés során szinte egyből a szexre terelődik a szó? (leszbikus kérdés)
2 éve gyikozom. Kb 15- 20 "csajjal" csevegtem itt, abból kb 5 volt, 3 mondtadnál több. És abból is csak 3x kerult szóba a szex. Tapasztalat csere céljából. Orgazmus, figyelmesseg, vagy epp a segedeszköz jött szóba.
Az a pasi, aki ide jön trollkodni, észre vehetné már magát. 🤣
Mert olyanok vagytok mint a pasik. Minek szarakodni érzelmekkel,ha mind 2en dugni akartok?
Ez csak a heteró lányok heppje!
14-es, meg lehet beszélni, meg is kell, de nem rögtön a második mondatnál. Legalább egy pár randi történjen, utána eshet szó ilyenről.
15-ös, ne magadból indulj ki.
Azért írtam hogy nem extrém esetekről beszélek. De úgy látom el kell magyarázni. Nos nem arra gondoltam hogy az első találkozás alkalmával ezzel kell kezdeni. Remélem így érthető lett. Ez mellett pedig a tendencia azt mutatja sajnos 2.3.5.6.-ik randin is inkább tabu a szexről beszélni. Mert akkor aztán minden jelzőt kapsz csak normálisat nem.
#19 akkor hogyan derül ki hogy passzoltok e?
Vagy fél évig egy évig el vagytok egymás mellett míg az egyik nem mondja ennyi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!