Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van az hogy ismerkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ismerkedés során szinte egyből a szexre terelődik a szó? (leszbikus kérdés)

Figyelt kérdés
Párszor már próbálkoztam itt ismerkedni, de minden alkalommal kb a második mondanál a másik fél a szexre terelte a szót, és mivel nem voltam rá kapó, szépen eltűnt az illető. Nekem viszont ez nem megy, nem értem mi ez a nagy kiéhezettség. Én vagyok túl régimódi hogy a lassú tempót, beszélgetést-ismerkedést tartom előrébb valónak és nem kívánok senkivel egyből ágyba bújni?

2023. okt. 24. 14:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

2 éve gyikozom. Kb 15- 20 "csajjal" csevegtem itt, abból kb 5 volt, 3 mondtadnál több. És abból is csak 3x kerult szóba a szex. Tapasztalat csere céljából. Orgazmus, figyelmesseg, vagy epp a segedeszköz jött szóba.

Az a pasi, aki ide jön trollkodni, észre vehetné már magát. 🤣

2023. okt. 27. 19:04
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 éves vagyok, igen amugy elkeserítő az ilyen mert én sem egyből ezzel szeretem kezdeni, azonban azert fontos tudnom előre azt is hogy ezen a téren passzolunk e, mert ha nem akkor hiába jo a személyisége, meg a külseje nem fog működni.
2023. okt. 30. 12:13
 13/28 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok de amúgy én is ezt tapasztalom amit te, viszont őszintén néha én is ezt csinálom, hogy humorosan ráterelem a témát:) ha valaki igazán érdekel akkor vele hetek is eltelnek mielőtt szóba kerülne, ha nem akkor 1 nap kb:D
okt. 16. 14:00
 14/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont a fordítottja a probléma. Sok esetben itt is jönnek szembe a kérdések mit tegyenek mert nem egyeznek a vágyak. Ezt pedig az idézi elő hogy ismerkedés során nem beszélik meg a szexuális vágyaikat a partnerek. Így sok esetben ilyen téren nem is passzolnak, aminek szakítás vagy megcsalás a vége. Persze itt nem extrém esetekről beszélünk.
okt. 16. 18:12
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Mert olyanok vagytok mint a pasik. Minek szarakodni érzelmekkel,ha mind 2en dugni akartok?

Ez csak a heteró lányok heppje!

okt. 16. 20:26
 16/28 anonim ***** válasza:
Tévedsz!
okt. 16. 21:36
 17/28 A kérdező kommentje:

14-es, meg lehet beszélni, meg is kell, de nem rögtön a második mondatnál. Legalább egy pár randi történjen, utána eshet szó ilyenről.

15-ös, ne magadból indulj ki.

okt. 17. 07:50
 18/28 anonim ***** válasza:

Azért írtam hogy nem extrém esetekről beszélek. De úgy látom el kell magyarázni. Nos nem arra gondoltam hogy az első találkozás alkalmával ezzel kell kezdeni. Remélem így érthető lett. Ez mellett pedig a tendencia azt mutatja sajnos 2.3.5.6.-ik randin is inkább tabu a szexről beszélni. Mert akkor aztán minden jelzőt kapsz csak normálisat nem.

okt. 17. 07:56
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát kövezzetek meg, de én egyáltalán nem beszélem meg a szexuális szokásaimat előre. Amúgysem ez alapján választok partnert. Alkalmi persze más, de az spontán, ott sem ülök előtte le vele beszélgetni.
okt. 17. 15:01
 20/28 anonim ***** válasza:

#19 akkor hogyan derül ki hogy passzoltok e?

Vagy fél évig egy évig el vagytok egymás mellett míg az egyik nem mondja ennyi volt?

okt. 17. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!