Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ismerkedés során szinte egyből a szexre terelődik a szó? (leszbikus kérdés)
Szerintem már meg is válaszoltad a saját kérdésedet: egyrészt a kiéhezettség is szerepet játszik benne, másrészt talán rossz célközönséget választottál. A fiatalabb körökben nagyon ritka, hogy valaki lassan halad, ismerkedik veled és valóban időt szán rád, mivel ilyen korban az emberek még nem terveznek letelepedni.
Ez talán így is van rendjén.
Igazából többnyire a saját korosztályomból próbáltam ismerkedni (30 vagyok), talán csak egy valaki volt aki 23 év körüli, és még így is. :/
2-es, ide írtam mivel szexszel is kapcsolatos a kérdés. Mindazonáltal mindegy volt hogy ebben a kategóriában vagy a társkeresésben próbálkoztam-e, ugyanaz volt a kimenetel.
Egyes vagyok. Ne haragudjatok, egész pontosan miért is nem felel meg a válaszom a feltett kérdésre? Mert azt mertem mondani, hogy helyén valónak találom, hogy a fiatalabb korosztály még csak játéknak tekinti ezt az egészet?
Még mindig jobb, ha fiatalon csak kalandokba bocsátkozol, mintha 16 évesen valakit életed szerelmének nyilvánítasz 18 évesen meg már eljegyezve terhesen ott állsz (tudom, kategória, de most akartam valami nagyot mondani).
Itt a Gyakorin ez gyakran előfordul, hogy már a második, de van hogy akár az első üzenetben is a szexualitás van fókuszban.
Egyébként, ebben a felgyorsult világban a társkeresés is ugyanúgy felgyorsult, és előbb akar mindenki társra vagy szexpartnerre találni, mint egy-két évtizede.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!