Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit engednétek egy lánynak buliban?
Egy kis beszélgetés, ismerkedés után mi az ami belefér nálatok?
Gyakran hallom, hogy a leszbikus lányok nem adják magukat olyan könnyen, rátok ez mennyire igaz? Kategóriát nézzétek kérlek!
1 nem neked szól a kérdés! Amugy egy ilyen mutatvany utan a feljelentenélek emberrablasért.
Igazábol helyzet fűggő. Volt amikor eléggé magam alatt voltam és ha csini a másik akkor egyböl igent mondtam volna szinte bármire.
Ha jó passzban vagyok akkor valóba kicsit nehezebben adom magam,de a csók a minimum.
És ha minden okés a kisvilágomban,és a másik leányzó is tuti akkor megintcsak könnyebben bocsájtkozok kalandokba.
Hosszú kapcsolatban vagyok, szóval nem aktuális, de régebben?
Smárolás, tapi okés, de több nem igazán.
Nem tud vonzzani a WCs szex, izzadtan, részegen, hugyszagban, másfél négyzetméteren, mindenki füle hallatára miközben valakia szomszéd fülkében kétpofára rókázik...nem ideális na.
Az lenne a minimum, hogy nyugodtabb környezetedben, tisztán, tiszta fejjel álljunk neki.
Puszi,csók,tapi akár merészebben is de azért még ruhán vagy fehérnemün keresztűl.
Aztán a továbbiak nyilván lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!