Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit engednétek egy lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit engednétek egy lánynak buliban?

Figyelt kérdés

Egy kis beszélgetés, ismerkedés után mi az ami belefér nálatok?

Gyakran hallom, hogy a leszbikus lányok nem adják magukat olyan könnyen, rátok ez mennyire igaz? Kategóriát nézzétek kérlek!

2023. okt. 2. 22:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Szívemből szóltál 9-es!

Egy buliban én sem mennék tovább egy csóknál, de egy jól sikerült randi után, valamelyikünk lakásán, nyugodt körülmények között nem látom akadályát egy kis szexnek.

2023. okt. 3. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak csók és minimális tapi amit megengedek de ahhoz nagyon szimpatikusnak kell lennie a másiknak :)

28/L

2023. okt. 5. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
20%

Tyűha csajok. Hova kell mennem buliba.

Tok szimpi amugy, hogy mindenki igenyesebb mint pl a heterok a toj toj moge bujva. Persze korulmenyebb a csajoknak, na de akkor is. Ezt pozitivnak tartom.

2023. okt. 8. 06:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért mondjuk ne pettingeljünk az adott helyen,de addig simán bármi.

Ugyan szerintem egyértelmű de mindenki kiírja,persze csak a ha szimpi a másik lány.

2023. okt. 8. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!