Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kideríteni valakiről hogy a lányokat szereti?
Figyelt kérdés
A minap összefutottam egy lánnyal az egyik boltban, ott eladó. Vonzónak találtam, meg ő is elég feltűnően sündörgött körülöttem. Szeretném valahogy kideríteni, vonzódik-e a lányokhoz de nem tudom hogyan lehetne. Volna esetleg tippetek? :)2023. szept. 15. 08:53
1/12 anonim válasza:
Monduj úgy, hogy megkérdezed?
3/12 anonim válasza:
vagy ha nem is kérdezed meg teszel neki utalásokat
elhívod egy randi félére és abból csak lelehet vágni
asszem
4/12 A kérdező kommentje:
Azért kerek-perec megkérdezni nem szeretném, nem tartom illőnek valakihez odamenni és rákérdezni hogy "szia, bocsi leszbi vagy?" 😅 Elvégre mégis csak magánügy.
2023. szept. 15. 09:36
6/12 anonim válasza:
Simán kezded barátkozással.
Ha nem munkaruhában van, akkor megkérdezed, hol vette, vagy ugyanezt valamelyik kiegészítőjére.
Vagy melyik terméket ajánlja.
7/12 anonim válasza:
Megérett a világ a pusztulásra...
8/12 anonim válasza:
#7 minek vagy leszbikus kategoriaban?
9/12 anonim válasza:
Szemkontaktussal is előre juthatsz, esteleg, ha megtudod a nevét, nézd meg a közösségi oldalát, van-e partnere, van-e esetleg valami kiírva neki jelzésként az oldalára, ha megtalálod az oldalát, be is jelölheted.
10/12 anonim válasza:
Nézd, attól még, hogy a lányokat szereti, nem biztos, hogy te is tetszel neki. Lehet, hogy csak simán lelkes eladó. Ezért én azt mondom, hogy ne is próbáld keríteni, helyette inkább azt, hogy kedvel-e téged. Az volt a jó tanács, hogy hívd el valahová, vagy próbálkozz barátkozni. Ha már a barátkozásnàl lepattint, akkor tök mindegy, hogy leszbi-e vagy heteró, te nem kellesz. Érted? Így akár ki sem kell adnod magad. Illetve könnyebb később úgy puhatolózni, ha már beszélgettetek párszor, és látod is rajta a lelkesedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!