Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan lehet kideríteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kideríteni valakiről hogy a lányokat szereti?

Figyelt kérdés
A minap összefutottam egy lánnyal az egyik boltban, ott eladó. Vonzónak találtam, meg ő is elég feltűnően sündörgött körülöttem. Szeretném valahogy kideríteni, vonzódik-e a lányokhoz de nem tudom hogyan lehetne. Volna esetleg tippetek? :)

2023. szept. 15. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én eladó vagyok (nem élelmiszer) 24 éves bivagyok.

Mindenkivel nagyon kedves vagyok, néha túlzóan is nagyon sokszor félre értik (főleg pasik).

Az sajnos sose érti félre, akinek örülnék ha félre értené😂

Igazából ha egy vevőm kiakarná deríteni először is örülnék ha ismerkedni akarna. pl el kérne facem, vagy felajánljaná hogy elhívna egy kávéra (takarózhatna azzal (jogosan) hogy a segítségért cserébe). És ha igent mondok 1 dologról tuti nem beszélnék ugyan olyan lelkesen az a munkám,így ha igent mondok akkor rá vagyok kíváncsi szóval mintha egy álcázott tali lenne :D (randi szót utálom 🤮)

Remélem tudtam valamennyit segíteni 😁

2023. szept. 15. 20:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg dicsérd meg az öltözetét, a stílusát, a kedvességét.

Aztán meglátod, hogyan reagál.

Abból már sokminden kiderülhet.

Meglátod mennyire kedves, szivélyes.

Ha ő is megdicsér téged, akkor már elképzelhető hogy van valami.

2023. szept. 17. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!