Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki így öltözik?
Figyelt kérdés
Akár Avril Lavigne "Hello Kitty" videóklippje is ide tartozik.
Nektek tetszik ez a stílus? Vonzónak találjátok azokat a lányokat akik így öltöznek? Ti öltöztök így?
Leszbi lányként én szívesen összejönnék egy ilyen lánnyal. Akár egy Hello Kitty rajongóval is.
(ez nem egy társkereső kérdés. Csak szimplán a véleményetekre vagyok kíváncsi)
2023. szept. 12. 01:17
1/9 anonim válasza:
Számomra kicsit gyerekes, igaz volt olyan időszakok amikor szerettem ha tudom kicsit pátyolgatni a párom de ez már elmúlt. Most azt szeretem ha nőiesen is néz ki.
2/9 anonim válasza:
Nekem is eléggé gyerekesen hat, biztos hogy nem létesítenék bármilyen mély kapcsolatot az illetővel. A határozott, felnőttes, érett kisugárzás az, ami engem megfog.
5/9 anonim válasza:
Aha, bár ha az egész személyisége ez lenne, az már szvsz picit sok.
A barátnőmnek van pár ilyen cukibb cucca, pár póló, zokni, pizsama. De nem az egész összeállítást hordja így egyben.
30asok vagyunk.
6/9 anonim válasza:
Én simán 😅😂😀
Imádom ha valakinek van stílusa :)
24L
7/9 anonim válasza:
Szerintem menő. Összejönnék egy ilyen stílusú nem-fiúval, de csak akkor, ha a személyisége tetszik, ha a személyisége nem tetszene, akkor nem, de amúgy igen, ha minden téren tetszik az ember (nem bináris akár)
8/9 anonim válasza:
7-es vagyok. Én is imádom a Hello Kittyt (nekem nem ilyen a stílusom, nekem nagyon egyszerű), és leszbikus vagyok, és tök jó lenne, ha lenne egy partnerem, és együtt néznénk a Hello Kittyt (most ez lett az új álmom xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!