Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, összejönnétek biszex lánnyal?
Össze. De félve...
Hiába minden sztereotipia, én tényleg csak csalfa biszexeket ismertem meg eddig...
Tudom hogy leszbikusokhoz szólt a kérdés, én biszex vagyok, de sokkal jobban vonzzanak a lányok testileg, érzelmileg is, velük voltak komoly kapcsolataim, szinte biztos hogy lánnyal végzem, úgyhogy ha megengeded válaszolok.
Én összejönnék. A barátnőm leszbikus, de ha biszex lenne, akkor is ugyanolyan szerelmes lennék, nem befolyásolna semmit.
Ha szerelmes vagy, akkor nem számít hogy bi vagy leszbikus, akkor is ő fog kelleni.
Szerintem nagyon le van egyszerűsítve ez az egész a testi dolgokra.
A biszexualitás csak azt is jelenti, hogy mindkét nembe képes beleszeretni az illető, és ha szerelmes vagy nem csalod meg a párod. Ez számít nem az hogy kinek mi van a lába közt.
Leszbikus és biszex is megcsalhat, ez inkább személyfüggő mint szexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!