Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok ti összejönnétek biszex lánnyal?
NEM.. Már többször megszívtam velük, nincs monogámia, kell nekik a péló is és azért dobnak..
Lehet másnak jobban megy, és én csak a csalódások miatt előítéletes vagyok. Én nem jönnék össze többet biszexszel.
“kell nekik a péló is és azért dobnak..“
Azért ez nem ilyen egyszerű, és nem is mindenki egyforma, de mindenesetre köszönöm a válaszod!
Igen, sőt eddig több biszex lánnyal jártam mind leszbikussal. Egyikőjük sem pasi miatt szakítottunk. Többen utánam is lánnyal jöttek össze. Szerintem nem ettől függ hogy valaki hűséges vagy nem.
Ha meg elhagy, akkor mindegy hogy nőért vagy pasiért mindkettő k*urvára fáj.
Én annyira nem értem, hogy sokan nem jönnének össze biszex lánnyal, mert ők a fiúkhoz is vonzódnak.
De majdnem minden leszbikus ismerősöm volt már oda hetero lányért. :D
Összejönnék amúgy, egy bi is lehet hűséges, és egy full leszbikus is megcsalhat. Szerintem ez nem ettől függ. Meg a biszexségnek is vannak fokozatai, akikhez eddig közöm volt, ők a lányokhoz erősebben vonzódtak, mint a pasikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!