Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok ti összejönné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok ti összejönnétek biszex lánnyal?

Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 23:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Igen.
2020. dec. 21. 07:55
 2/17 anonim ***** válasza:
23%

NEM.. Már többször megszívtam velük, nincs monogámia, kell nekik a péló is és azért dobnak..

Lehet másnak jobban megy, és én csak a csalódások miatt előítéletes vagyok. Én nem jönnék össze többet biszexszel.

2020. dec. 21. 08:22
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Aki elhagy egy pasiért, az elhagyna egy másik nőért is...
2020. dec. 21. 08:40
 4/17 A kérdező kommentje:

“kell nekik a péló is és azért dobnak..“

Azért ez nem ilyen egyszerű, és nem is mindenki egyforma, de mindenesetre köszönöm a válaszod!

2020. dec. 21. 09:40
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Igen, a pàrom is az.
2020. dec. 21. 11:46
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Többet nem. Jó és kedves emberek is vannak köztük, nem ezzel van a baj. Én nem bírnám ki, ha harmadjára kellene a páromnak egy férfi.
2020. dec. 21. 14:29
 7/17 anonim ***** válasza:
61%
2es vagyok, the same 6os!
2020. dec. 21. 14:55
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

Igen, sőt eddig több biszex lánnyal jártam mind leszbikussal. Egyikőjük sem pasi miatt szakítottunk. Többen utánam is lánnyal jöttek össze. Szerintem nem ettől függ hogy valaki hűséges vagy nem.

Ha meg elhagy, akkor mindegy hogy nőért vagy pasiért mindkettő k*urvára fáj.

2020. dec. 21. 15:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Na örülök hogy pozitív vélemény is van. :)
2020. dec. 21. 15:11
 10/17 anonim ***** válasza:
97%

Én annyira nem értem, hogy sokan nem jönnének össze biszex lánnyal, mert ők a fiúkhoz is vonzódnak.

De majdnem minden leszbikus ismerősöm volt már oda hetero lányért. :D

Összejönnék amúgy, egy bi is lehet hűséges, és egy full leszbikus is megcsalhat. Szerintem ez nem ettől függ. Meg a biszexségnek is vannak fokozatai, akikhez eddig közöm volt, ők a lányokhoz erősebben vonzódtak, mint a pasikhoz.

2020. dec. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!