Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok, összejönnétek alacsony lannyal?
engem pont hogy vonz.
174 cm vagyok, de az alacsony 145-150 centis lányok vonzanak, mint pl Ariana Grande.
Ez abszolút ízléstől függ. Számomra például, ha már hozzám képest annyira alacsony a lány, hogy ágaskodnia kelljen a számig, az már furcsa lenne. Értelemszerűen, ha nagyon megszeretnék és nagyon vonzódnék mégis egy ilyen lányhoz, akkor nem lenne probléma, mert szeretném mindenhogy. De ha csak így belegondolok vagy meglátok nagyon alacsony lányokat, (mondjuk 160 alattiakat) akkor nem tartom őket vonzónak. Így nem is látok nagy esélyt arra, hogy megtetszik egy ilyen lány.
Nyomatékosítanám, hogy ez csak az én véleményem, ízlésem. (mielőtt bárki lepontozna)
Bár az ilyen kérdéseknek nyilvánvaló, hogy az a célja, hogy megerősítést nyerjen a kérdező, szóval az én kommentem valószínű nem lesz népszerű..
Érdekes, hetero felállásban ez szinte eretnekség, nagyobb diszkrimináció és kirekesztettség, mint az azonos neműek kapcsolata.
Ne értsétek félre, semmi előítéletem sincs, mind2 nemből vannak ismerőseim.
Csak azt nem értem, hogy pl a magasabb nő - alacsony férfi felállás miért "ciki".
Igen
Imádom a picike lányokat :3
17/l/l
Kifejezetten vonzzanak az alacsony, cuki lányok! :D
(Bár találnék egyet! :b) Hozzáteszem én sem vagyok túl magas. xD
16ll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!