Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok ti összejönnétek biszex lánnyal?
Na akkor tisztázzunk valamit. Például veled, kedves kettes.
Mi az, hogy azért, mert kell nekik a "péló" is? Attól, hogy biszexuális az adott személy, akivel te párkapcsolatban vagy, ugyanannyi esély van arra is, hogy ha akar, akkor megcsal egy nővel.
A legutóbbi kapcsolatom nekem is pontosan azért ért véget, mert másfél év után a barátnőm elkezdte hiányolni a férfi érintést, és ahelyett, hogy megbeszéltük volna, megcsalt. Ettől függetlenül ki vagyok én, hogy minden biszexet egy kalap alá vegyek? Vannak leszbikus nők (én is az vagyok), akik meg nőkkel csalják a párjukat. Úristen, szönyű ez az általánosítás. Engem is hagytak el férfiért, mellesleg ő a 2. ilyen nő volt az életemben. Ez van. Ismerek olyan hetero-nak hitt házaspárt, ahol a nőt elhagyta a férfje egy férfiért. Nem semmi. És akkor? Mindig kettőn áll a vásár, sose felejtsük el. Teljesen mást ad egy férfivel vagy egy nővel folytatott szex. (Most itt a nőkre gondoltam.) Akármilyen kapcsolatban vagy, mindig megcsalhatnak. Csak ugyebár szegény leszbikus lányok szívét biszexuális kis mumusok tördelik. :D Milyen érdekes, de ha te halálosan szerelmes vagy, és kiderül, hogy biszex a szerelmed, inkább össze sem jössz vele? Na persze. 🤣
Köszi utolsó, tetszik a hozzáállásod.
De nem akartam vitát szítani, mindenkinek megvan a véleménye, ami úgysem fog megváltozni.
Szerintem, ha valaki biszexuális az nem azt jelenti, hogy akkor nagyobb eséllyel lesz hűtlen a párjához. Egy leszbikus nő is ugyanúgy megcsalhat, mint egy biszex. Ez nem függ össze a szexualitással. Mind a két végletnél vannak olyan emberek, akik ezt lazán megcsinálják a párjukkal, de emiatt nem lenne szabad általánosítani.
Aki úgy gondolja, hogy emiatt nem jönne össze egy biszexuálissal, szíve rajta.
Lehet, hogy élete párját szalasztaná el vele. :)
Biszex vagyok.Én is inkább a nők felé húzok.
Mikor szerelmes voltam legjobb barátnőmbe,csak ő létezett számomra,pasikra se néztem. De mivel heteró volt,így be kellett látnom,hogy nem lesz köztünk semmi. Kellett 3 év mire teljesen elfogadtam kettőnk közt nem lehet semmi, Azért is volt nehéz,mert napi szinten beszéltünk,találkoztunk,fura barátság volt a miénk.
De ebben a 3 évben nem bírtam pasikra nézni!
Néhány éve meg egy pasiba voltam szerelmes,de ő nem akart komolyat csak egy menetet,meg barátság extrákkal. Viszont én komolyat akartam igazából 1 évig hitegetett. Ebben az egy évben csak ő létezett számomra. Nőre se néztem.
Én elvakult vagyok,ha valakit szeretek,más nem létezik számomra.
Szerintem ezzel sokan vannak így.
Tök mindegy a szexualitás,nem ez a meghatározó hanem maga az ember személyisége.
Leszbikus is ott hagyhat másik nőért.
Szóval szerintem ebbe nem lehet általánosítás.
Remélem igen, biszex vagyok, és ugyanannyira hűséges lennék
Nem a szexualitáson múlik, hanem a személyiségen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!