Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Összejönnétek szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek szűz lánnyal?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de érdekel. Gondolom vannak lányok/nők, akik nem jönnének össze szűzzel, mert még tanítgatni kellene stb.

Ti összejönnétek szűz lánnyal? Ha igen/nem miért?

Kérem az ide tévedő pasik ne írjanak privit, köszi!:)

Válaszokat előre is köszönöm!:)

2017. szept. 3. 18:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
7%
privit nem irok de férfiként persze
2017. szept. 3. 18:35
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sem akadály ez. Én is férfi vagyok.
2017. szept. 3. 18:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy osszejonnek

Nem azert mert szuz vagy nem szuz hanem mert megfog a szemelyisegevel,onnantol meg mit szamit hogy volt e elottem barkivel is?

23/ll

2017. szept. 3. 19:04
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Persze. Én még jobban is örülnék neki :)
2017. szept. 3. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ez nekem abszolut nem szamit, hogy volt-e elottem valakivel szexualisan, mert most csak velem lehet. Annyi, h zavarna ha sok lannyal fekudt le elottem. Lehet jo is, mert en is szuz vagyok es egyutt eljuk at eloszor ezt. De az is jo lehet, ha vam tapasztalata, mert akkor tudna segiteni meg ilyesmi. Szvl egyik se jobb a masiknal en ugy gondolom
2017. szept. 3. 19:53
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Persze, szivesebben jövök össze egy szűz csajjal mint olyannal aki előttem már egy csomó csajjal volt. 20/L
2017. szept. 3. 22:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

En megismertem egy lanyt nem reg, mikor erre a temara kerult a sor mondtam, hogy hat en lannyal meg nem voltam. /fiuval sem/ Es ez volt az utolso chat buborek amit beszelgettunk...

Lenyegeben nem ertem mi ezzel a baj :D

De azt hittem velem van a gond, de elnezve a valaszokat talan nem. 19/L

2017. szept. 4. 14:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szívesen összejönnék szűz lánnyal ismét. Csodálatos amikor együtt fedezitek fel a másik testét.

20l/l

2017. szept. 4. 14:21
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is kérdés hogy itt a nyalástól már nem szűz?
2017. szept. 4. 15:22
 10/15 anonim válasza:
100%

Ha van, ami megfog benne, a személyisége, igényes, ápolt külsővel rendeklezik, akkor nem jelent akadályt, és nem zavar, ha szűz az illető.

L

2017. szept. 4. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!