Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok engem elfogadnátok leszbikusnak?
#32: A transz nők általában:
1. nem használják az átoperálás szót
2. tudják, hogy Magyarországon is végeznek nemi megerősítő műtétet, ezért nem írják le ennek az ellenkezőjét
3. nem írják le kb. hússzor, hogy ők márpedig leszbikus nők és nem követelik, hogy a cisznemű leszbikus nők szexeljenek velük (ezt csak a terfek terjesztik róluk)
4. nem verdesik a s*ggüket a földhöz, hogy mekkora homofób és transzfób a többi ember, meg hogy milyen kirekesztő az lmbtq, hanem keresnek egy olyan helyet, ahol elkerüli őket a transzfóbia, amiből már egyébként is pont eleget kapnak máshonnan is
5. tudják, mi az a terf, vagy ha nem tudják, akkor tudják használni a Google-t
Ez, amit írsz, kérdező, pontosan az, amilyennek a terfek próbálják beállítani a transz nőket. Meglepődnék, ha transz lennél. Szóval szép próbálkozás, terf.
(a transzfób válaszokat nem olvastam)
#35 ez a "nem igazi skót" érvelés hiba.
"a skót férfiak szoknyát viselnek!!"
"én nem viselek"
"akkor te nem is vagy igazi skót"
Az, hogy SZERINTED nem verik a transz nők a s..ggüket a földhöz, hogy randizzon velük x embercsoport (attól függetlenül, hogy de - nagyon is) az még nem alap arra hogy vádaskodj, hogy valaki nem transz nő. "Oh te nem is lehetsz igazi transz nő, ha ilyenek ilyen vagy"
Aha... kényelmes álláspont; a te köreidben senki sem lehet rossz, mert attol a pillanattól hogy gázul viselkednek, már biztos hogy nem a te köreidhez tartoznak. Az már csak valaki más lehet, egy kívülálló, aki tetteti, hogy a te köreidhez tartozik :~)
A misgenderezés amúgy nem halálos bűn a transz témában?
Na mindegy, lényegtelen, kérdező megkapta a válaszát, ezzel le is zárult a kérdés.
"ezek szerint aktívan érdeklődsz a transzok iránt ha te tudod mi a terf"
na és akkor mi van? már az is baj ha valaki érdeklődik a transzok iránt? talán el kellene itélni őket vagy a mi a bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!