Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok engem elfogadnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok engem elfogadnátok leszbikusnak?

Figyelt kérdés
Transz nő vagyok, jelenleg még nincs meg az átoperálásom (az külföldön lesz idén decemberben) de már női ruhákban járok, sminkelek. Szexuálisan leszbikus vagyok. Ti elfogadnátok engem leszbikusnak úgy, hogy még péniszem van, vagy csak akkor fogadnátok el leszbikusnak, ha már megszabadultam tőle? És melyik esetben szexelnétek velem?
2023. szept. 1. 16:14
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
2023. szept. 1. 17:45
 2/47 A kérdező kommentje:
Miért nem? En is nő vagyok mint ti.
2023. szept. 1. 18:31
 3/47 anonim ***** válasza:
74%
Én sem, se előtte, se utána. Mindegy, hogy minek érzed magad, a biológiai tested nem tudod úgy átszabatni, hogy valódi nőnek tűnj.
2023. szept. 1. 18:40
 4/47 anonim ***** válasza:
87%
Akinek farka nőtt, az nem nő. Bárhogy is próbálsz úgy tenni. Nem tudnék semmilyen téren elfogadni olyan embert, aki nem képes azonosítani a nemét, elfogadni a valóságot.
2023. szept. 1. 18:44
 5/47 A kérdező kommentje:
Lélekben mindig nő voltam. Át fogom operáltatni magam, de nem Mo-n mert itt nem is lehet. Egyszerűen nem értem miért nem akarnátok tőlem semmit sem akkor sem, ha végre megszabadulok a péniszemtől. Nekem is vaginám lesz mint nektek.
2023. szept. 1. 18:56
 6/47 anonim ***** válasza:
92%

Ha arra építesz hogy a műtét után majd mindenki nőnek fog tartani akkor nem érdemes erre kidobnod a pénzt. Női lélek nem létezik, a feminitástól nem leszel nő. Nekem pl volt olyan exem aki nem volt különösebben feminin, aztán mégis ugyanolyan nő mint bárki más.

De amúgy.... Ha másoktól teszed függővé a te személyes identitásodat, akkor szerintem kizart hogy boldog legyél valaha is. Ha te műtétet akarsz, akkor műtesd meg magad, ha női ruhákban akarsz lenni, akkor vegyél női ruhákat. Ez eddig full oké. Azt viszont kétlem hogy a hasznára válna bárkinek is (főleg neked) ha a neten vársz megerősítést arról hogy mások is annak tartanak-e aminek te érzed magad, és nekiállsz vitatkozni amikor kiderül hogy nem.

A nemet pedig tanuld meg elfogadni. Ha nem kellesz valakinek, akkor ez van, ez nem vita tárgya.

2023. szept. 1. 19:13
 7/47 anonim ***** válasza:
87%
Nem lesz vaginád. Addig formálják a meglévő péniszed, amíg a lehető legjobban nem hasonlít majd egy vaginára. De nem lesz az. Ahogy a testalkatod sem, a hormonjaid sem, se semmi. A műtétekkel, gyógyszerekkel csak csökkenteni tudják a különbséget, hogy könnyebb legyen utcára menned, de se együttélni, se ruha nélkül látni nem lesz ugyanaz, mint egy nővel.
2023. szept. 1. 19:16
 8/47 A kérdező kommentje:
De én a nőkhöz vonzódom és nőként.
2023. szept. 1. 19:45
 9/47 anonim ***** válasza:
55%

nekem igy lennel a kulonleges, hogy lanynak nezel ki de farkad van. ki probalnam egy ilyennel nagyon

F

2023. szept. 1. 20:18
 10/47 anonim ***** válasza:
80%
Baszki. Nőkhöz vonzódsz, férfinak születtél, akkor meg mit akarsz variálni?
2023. szept. 1. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!