Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok engem elfogadnátok leszbikusnak?
Ha arra építesz hogy a műtét után majd mindenki nőnek fog tartani akkor nem érdemes erre kidobnod a pénzt. Női lélek nem létezik, a feminitástól nem leszel nő. Nekem pl volt olyan exem aki nem volt különösebben feminin, aztán mégis ugyanolyan nő mint bárki más.
De amúgy.... Ha másoktól teszed függővé a te személyes identitásodat, akkor szerintem kizart hogy boldog legyél valaha is. Ha te műtétet akarsz, akkor műtesd meg magad, ha női ruhákban akarsz lenni, akkor vegyél női ruhákat. Ez eddig full oké. Azt viszont kétlem hogy a hasznára válna bárkinek is (főleg neked) ha a neten vársz megerősítést arról hogy mások is annak tartanak-e aminek te érzed magad, és nekiállsz vitatkozni amikor kiderül hogy nem.
A nemet pedig tanuld meg elfogadni. Ha nem kellesz valakinek, akkor ez van, ez nem vita tárgya.
nekem igy lennel a kulonleges, hogy lanynak nezel ki de farkad van. ki probalnam egy ilyennel nagyon
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!