Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok engem elfogadnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok engem elfogadnátok leszbikusnak?

Figyelt kérdés
Transz nő vagyok, jelenleg még nincs meg az átoperálásom (az külföldön lesz idén decemberben) de már női ruhákban járok, sminkelek. Szexuálisan leszbikus vagyok. Ti elfogadnátok engem leszbikusnak úgy, hogy még péniszem van, vagy csak akkor fogadnátok el leszbikusnak, ha már megszabadultam tőle? És melyik esetben szexelnétek velem?
2023. szept. 1. 16:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
78%

Ha tényleg, úgy istenigazából nőnek hiszed magad, akkor pont nőkkel szexelni lenne buzulás, míg férfival szexelni hetero szex😂

Nagy az isten állatkertje..

2023. szept. 1. 21:35
 12/47 A kérdező kommentje:
Nőnek érzem magam. Egy leszbikus nőnek.
2023. szept. 1. 21:35
 13/47 A kérdező kommentje:
12-es az az illető ferfi ferfi szexet akart. Nem erti meg hogy nem buza (meleg) vagyok hanem leszbikus.
2023. szept. 1. 21:37
 14/47 anonim ***** válasza:
78%

Nekem már a kérdés is fura. Nem tűnsz igazi transznak. Eleve ha annyira zavarna a péniszed, hogy levágatod, akkor miért kérdezted itt meg, hogy műtét előtt akarunk-e veled szexelni? Aki tényleg szabadulna tőle, mert idegennek érzi, az nem itt csorgatná a nyálát.

Plusz azt állítod, hogy "belül" nő vagy, de olyan szexközpontú a gondolkodásod, mint a pasiknak, mondhatni tipikus. Egy valódi nő azon izgulna, fogja-e így szeretni bárki is. Nem pedig azon, hogy a farkára, vagy a leendő vaginájára izgulunk-e jobban.

2023. szept. 1. 21:48
 15/47 anonim ***** válasza:
34%

Provokativ kerdes. A leszbik leszbik.

Bizz abban, hogy aki nyitott rád, az ugy fogad el téged ahogy vagy. Operácio ide vagy oda, azt csak magadnak csinálod.

2023. szept. 2. 00:54
 16/47 anonim ***** válasza:
75%

Ez a kérdés provokációnak tűnik, ahogy már említették is előttem.

A másság teljesen más téma, mint a transzneműség. Az előbbinél vonzódsz a saját nemedhez és azonosulsz a testeddel és rendben vagy önmagaddal, az utóbbinál pedig az önelfogadás teljes hiánya van, független attól, hogy kihez vonzódsz. Egy transznemű ember folyamatosan lázad és sosem fogadja el a nemet. Fájó, tudom, de akármennyire is próbálkozol, sosem leszel nő, csak egy mű ember, mint azok, akik átszabatnak magukon mindent és telenyomják magukat szilikonnal, stb. Egy nő természetesen attól IS nő, hogy biológiailag annak születik, XX kromoszómája van, méhe, petefészke, hüvelye és minden más, ami részletesebben még ezekhez hozzátartozik. Teherbe tud esni, ki tud hordani egy gyermeket, megindul a melleiben a tejtermelődés, hogy tudja táplálni azt, akit a világra hoz. Te ezekre sosem leszel képes és ez csak az, ami a felszínen van úgymond. Egy nő ettől sokkal mélyebb, sokkal több. Ahogy már ezt is írta valaki, neked már a kérdésedből is sugárzik, hogy pasi agyad van és egyáltalán nem nőként gondolkozol.

Szóval én sem most, sem műtét után nem tudnék nőként tekinteni rád, szexelni meg főleg nem szexelnék veled. Kívül-belül minden porcikád és rezgésed azt jelzi, hogy pasi vagy. Műtét után is csak egy farok nélküli srác leszel, aki keresi önmagát. Leszbikus sem leszel sosem, egy heteroszexuális férfi vagy.

Viszont remélem, megtalálod majd a párod, aki olyannak szeret, amilyen vagy és ezzel megtalálod a boldogságot is!

2023. szept. 2. 01:28
 17/47 anonim ***** válasza:
34%

Én igen. :)

L/23 bi

2023. szept. 2. 09:05
 18/47 A kérdező kommentje:
Amerikában a leszbik elfogadják a transz nőket. Itt meg Mo-n olyan prüdéria van még a leszbikusok közt is, hogy fogalmatok sincs a love is loveról, meg az egyenlőségről. Uolyan homofóbok transzfóbok vagytok ti Mo-i leszbikusok mint a fideszesek. Nem is értem milyen alapon lázad a hazai lmbtq a kőnyvek fóliázasa ellen, ha uokyan homo és teanszfóbok vagytok mint a kormánypárt? Mardjatok is itthon, legyetek kétszínűek, én megyek külföldre, ti meg vergődjetek meg siránkozzatok hogy nincs elfogadás. Vicc, hiszen ti is uolyanok vagytok.
2023. szept. 2. 09:52
 19/47 anonim ***** válasza:
87%

hogyha nő, és leszbikus is lehetsz, akkor ezen alapon az sem buzulás ha férfival vagy eggyütt. viszont ha nő vagy és nővel szeretnél az már tényleg buzulásnak számit.

de ez csak a te logikád alapján épitettem fel, egyébként semmi bajom a transzokkal.

2023. szept. 2. 11:38
 20/47 A kérdező kommentje:
Pont hogy van bajod a transzokkal. Ebben az országban az lmbtq uolyan kirekesztő egymással, mint a fidesz amit művel. Kétszínűek vagytok!
2023. szept. 2. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!