Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok engem elfogadnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok engem elfogadnátok leszbikusnak?

Figyelt kérdés
Transz nő vagyok, jelenleg még nincs meg az átoperálásom (az külföldön lesz idén decemberben) de már női ruhákban járok, sminkelek. Szexuálisan leszbikus vagyok. Ti elfogadnátok engem leszbikusnak úgy, hogy még péniszem van, vagy csak akkor fogadnátok el leszbikusnak, ha már megszabadultam tőle? És melyik esetben szexelnétek velem?
2023. szept. 1. 16:14
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
80%
Kedves kérdező! Neked csak egy,de komoly problémád van: nyakon felül "00" vagy.
2023. szept. 2. 18:50
 22/47 anonim ***** válasza:
70%

Te nem nő vagy hanem defektes vagy.

Hisztis idegbeteg.

2023. szept. 2. 20:42
 23/47 anonim ***** válasza:
86%

#19 Dehogy fogadják el. A tényleges leszbikusok terfeknek vannak hívva. [link]

Annyira nem, hogy még a legnagyobb leszbikus randi appnek is külön közleményt kellett kiadnia arról hogy ujjujujjj de rossz itt mindenki hogy nem vagytok hajlandóak transz nőkkel randizni!!! Tessék szépen félretenni a természetes szexualitásotokat, és lefeküdni Luna Artemisszel, aki gofoundme-n már majdnem összegyűjtötte a nemátalakító műtéte árát😡

Randizz biszex nőkkel. Látod itt is van már jelentkező... Oké, gondolom az nagyobb gender eufória lenne ha egy leszbikus tenné szét neked a lábát, de a világ nem így működik. Sok sikert az életedhez, kívánom a legjobbakat, ne vedd magadra, stb, de ez van...?

2023. szept. 2. 20:54
 24/47 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként 9-essel mi bajod volt? Neki pont így tetszenél, ahogy vagy, hol találni manapság ilyet? Ja, hogy férfi? És ha holnaptól nőnek vallja magát, akkor lefekszel vele? Remélem igen, mert nagy csalódás lenne, ha kiderülne, hogy homofób vagy.
2023. szept. 2. 21:00
 25/47 anonim ***** válasza:
89%

Én elfogadom a transzneműséget attól függetlenül, hogy nem tekintek rád nőként. Az, hogy valaki elfogadja, nem azt jelenti, hogy összeállna veled és ha valaki nem fogadja el, nem azt jelenti, hogy transzfób lenne. Ahogy az egyenjogúság sem arról szól, hogy mindenkire ráerőszakolhatod magad. Egyenrangú felek vagyunk, csak te férfi, én nő. Ilyen egyszerű és természetesen nem prűd valaki azért, mert nem kellesz neki te, vagy én, vagy akárki, vagy akkor te is prűd vagy, mert neked sem kell pasi. Ahogy egy leszbinek sem. :)

Love is love, ez oké, csak hagyd meg mindenkinek, hogy azt szeresse, akit akar, fogadd el, hogy nem fogsz kelleni egy igazi leszbikusnak sem. Nagyon rossz ajtón dörömbölsz. Pánszexuális embereknek tökéletes lehetsz, ha elhagyod az agresszív és erőszakos viselkedést. Ha ez nem tetszik, akkor próbáld ki, amit ránk akarsz beszélni, dugj pasikkal! Ott a 9-es válaszoló, ne legyél homofób!

Remélem, arra nem kell reagálnom, hogy melegeket homofóbozol le. :)

Nem azzal van baj, hogy valaki transz, hanem ezzel a gusztustalan viselkedéssel, hogy nem fogjátok fel a nemet és ez is megerősíti azt nálad is, hogy pasi vagy, pasi aggyal.

2023. szept. 3. 02:21
 26/47 anonim ***** válasza:
91%

Valójában külföldön is vita van arról, amit felvetettél. Pont a partizánon volt egy interjú Kathleen Stockkal, hogy őt aggasztja a leszbikusok helyzete.

Én alapvetően teljesen elfogadom, hogy nő vagy, viszont neked is el kéne fogadnod, hogy vannak szexuális orientációk, és ezáltal a legtöbb leszbikusnál te nem fogsz képbe kerülni. De ezen felesleges vitatkoznod, ahogy az sem tudatos döntés volt, hogy te nőnek érezd magad, így azt sem várhatod, hogy mások a belső érzéseik ellenére szexeljenek veled. A preferencia nem vita tárgya, van, aki a vékony, van, aki a duci, van, aki nőies, van, aki maszkulinabb, van, aki az androgün és van, aki a transz nőket szereti.

Igazából én is kiírhatnám felháborodva, hogy miért nem akar velem szexelni az összes leszbikus, ha nőnek születtem és én is leszbikus vagyok. Igazad is van, jobban belegondolva, abszolút ki vagyok most már akadva én is. :D

2023. szept. 3. 12:33
 27/47 anonim válasza:
71%
Én elfogadnálak, ha tényleg transz nő lennél, de a fogalmazásból egyértelműen lejön, hogy ez csak egy szánalmas terf szánalmas próbálkozása a transzok lejáratására.
2023. szept. 3. 13:07
 28/47 A kérdező kommentje:
Mi az a terf?
2023. szept. 3. 13:49
 29/47 A kérdező kommentje:
Nem értem miért támadtok engem! Miért? Mitől féltek?
2023. szept. 3. 13:50
 30/47 anonim válasza:
78%
Jaj, anyukám, ne játszd már a hülyét, eléggé átlátszó vagy.
2023. szept. 3. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!