Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus/biszex lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/biszex lányok, nektek óvodában volt olyan, hogy nagyon kötődtetek az egyik óvó nénihez?

Figyelt kérdés

Elmondások alapján én nagyon favoritoltam az egyik fiatal óvó nénimet és mindig szaladtam hozzá és ölelgettem. Nektek volt ilyen?

Persze tisztában vagyok azzal, hogy ez nem feltétlen függ össze az irányultságommal, csak elgondolkodtatott.

2023. febr. 8. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Én is nagyon szerettem az ovónénim, de nem gondolom, hogy bármi köze lenne az irányultsághoz. Egyszerűen csak a gyerekek abban a korban ilyenek. Ha szimpatikus valaki, azt rajongásig tudják szeretni. És még nagyon fontos nekik a testi kontaktus. Nem kell túlgondolni a dolgokat
2023. febr. 9. 07:59
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem, nekem csupa idős ovónőm volt, és elég magamnak való gyerek voltam.

Az első lány aki tetszett, az kisiskolás koromban, egy balett órán volt, és kb egykorúak voltunk.

2023. febr. 9. 13:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt, akit nagyon szerettem, biztonságot adó volt, de nem túlzott mértékben, és nem is gondolom, hogy lenne bármi összefüggés.
2023. febr. 9. 20:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Pláne hogy férfi ("óvóbácsi") ugye nem is volt. Az is lehet, hogy ha lett volna, azt bírtam volna legjobban.
2023. febr. 9. 20:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Oviban és alsóban nem volt ilyen, de ott nem is voltak fiatalabb felnőttek, inkább nagymama-korúak.

Később viszont számos tanáromhoz, edzőmhöz, táboros felügyelőmhöz kötődtem túlzott mértékben. Kb. ez indította el bennem a gondolatot, hogy nem vagyok hetero.

2023. febr. 11. 00:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Óvodában eléggé visszahúzódó voltam, nem sikerült még feldolgoznom a traumákat és ezért nem szóltam az óvónőkhöz, csoporttársaimmal is alig beszéltem.

Iskolába kerülve viszont nekem is van hasonló élményem: a harmadik tanárnő, aki tanított, valami megmagyarázhatatlan hatást keltett bennem.

Az első tanárnő terhes lett, ezért amíg ő GYES-en volt, egy másik tanító jött, aki már közel járt a nyugdíjhoz, de nagyon sajnáltam, amikor meghalt. Emiatt kezdetben szkeptikus voltam az új nővel, de annyira kedves és szép volt, hamar belopta magát a szívembe.

Bár romantikus értelemben sosem masszíroztam senkit, de amikor valakinek fáj a háta/lába pl, szívesen nyomkodom, eddig mindenki azt mondta jó érzés.

Így történt, hogy egyszer délután ült a tanító néni a padon, fájlalta a vállát, és elkezdtem masszírozni; ezután többször volt, hogy kánikulában az árnyékban ültünk, és amíg ő nézte a gyerekeket, én masszíroztam. Hiába mondta, hogy menjek játszani, mondtam neki, hogy én szívesen csinálom, így nem bánta. Nagyon szerettem az ölelését, és bármilyen érintését, persze gondolom neki fel sem tűnt, mennyire jólesik, ha törődik velem és mosolyog rám.

Aztán így belegondolva furcsa, hogy miután már visszajött szülés után a másik tanárnő, én még mindig kötődtem hozzá:

indultam egy matekversenyen, ahol egy csokit kapott a versenyző, a felkészítőtanárnak pedig küldtek egy rózsát. Tisztán emlékszem, ahogy elé állok, elpirulva mondom az előre eltervezett szövegem, hogy mennyire hálás vagyok érte, hogy megismerhettem és amiért ennyi mindent tanított nekem, lelket öntött belém a verseny előtt akkor is, amikor már nem tanított.

A ballagásomon is ott volt évek múlva, ahol már kezdtem megbizonyosodni a szexualitásomról, és bár sosem tekintettem tanáraimra 'úgy', de szerintem néhány felnőtt nő meghatározó volt ilyen szempontból, lehetséges, hogy már tudat alatt az óvodában is van ilyen, de szerintem akkor még minden szimpatikus embert ölelgetnek a gyerekek, akikkel sokat vannak, ha biztonságban érzik magukat.

2023. febr. 11. 18:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én legelőször 12 évesen éreztem azt, hogy konkrétan szerelmes vagyok egy nő tanáromba. Aztán ez jó párszor előfordult. Régi szép idők. 😁❤️ 28N
2023. febr. 12. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!