A távolabb élőnagyszüleitekhez (heti 1 találkozás) kevésbé kötödtetek, mint a közelebb élőkhöz (találkozás napi szinten)?
Nyilvan mashogy kotodok a tavoli nagyszulokhoz. Igazabol pomt nem erdekel mi van veluk. Anyai nagyszuleimet imadom, minden nap naluk vagyok delutanonkent, ha sutok valami ujfajta sutit viszek at nekik (szemben laknak). Most kozeledik az eskuvom es elfelejtettem nekik koszontoviragot kerni, csak azoknak kertem akiket szerettem, ugyh telefonalnom kell.
Minel tobbet lassak a szuleidet en azt mondom.
21/L
A nagyszülő és az unoka kapcsolata, kötődése a fontos, nem a távolság!
Amíg pici a fiad, természetesen anyósodékhoz ragaszkodik, őket ismeri, naponta látja. Később a szüleidet is ugyanúgy szeretni fogja, vagy még jobban!
Szerintem ez egyáltalán nem attól függ, hogy mennyit találkoznak a gyerekek a nagyszülőkkel. Én pl kiskorom óta csak kb 3 havonta látom mind a 2 részől a nagyszüleimet. Az egyikkel nagyon nagyon jól kijövök, a másikhoz meg utálok menni. Sztem ez attól függ, hogy mennyire értik meg egymást és ha keveset találkoznak akkor de jól megértik egymás akoor ugyanúgy alakulhat ki szoros kapcsolat, mint ha napi szinten látnák egymást.(tapasztalat)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!