A távolabb élőnagyszüleitekhez (heti 1 találkozás) kevésbé kötödtetek, mint a közelebb élőkhöz (találkozás napi szinten)?
A heti 1 találkozás szerintem nem fog befolyásolni semmit. Ha évek lennének két találkozás közt akkor már lehet.
Mi 3-an vagyunk testvérek, apai nagymamám velünk lakott, anyai nagyszüleim 300 km-re vannak. 23 éves vagyok, ez idő alatt ha 10 találkozást mondok lehet, hogy túlzok, és általában mi mentünk oda. Az ottlét rendszerint szekálásból állt, anyámat furkálták ahogy mindig, apámat szídták ahogy mindig, minket meg úgy próbáltak nevelni, hogy nem is ismertek.
Az elmúlt évek kezdtek durvábbak lenni. Én és az idősebbik öcsém felnőtt, kisebbik öcsém kamasz, nagyanyámék meg próbáltak beleszólni az életünkbe. Mi meg nem értettük hova ez a nagy törődés/érdeklődés mikor soha nem voltak igazi nagyszülők....
Már nem is tartjuk velük a kapcsolatot, anyámat teljesen elfordították maguktól, nekünk unokáknak meg mindig is olyanok voltak mintha nem is léteznének.
Na most nálad, ez a veszély nem áll fenn heti 1 talival szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!