Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg túl sok találkozás?

Tényleg túl sok találkozás?

Figyelt kérdés
2.5 éves az unokám. Eddig összesen 20- szor találkoztam vele a 2,5 év alatt. A menyem mégis állandóan panaszkodik, hogy túl gyakran találkozunk. A kislány azt se tudja ki vagyok, még mamának se hívott egyszer sem.
2016. júl. 3. 12:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
13%
Dehogy is..A mi lányunkat kb. 3-4 hetente látják a szüleink, ez általában egy-egy hétvégét jelent, de előfordul, hogy 1-1 hétre vagyunk a nagyszülőknél, vagy ők nálunk. Mama, papa megnevezés nálunk sincs még, de imádja őket, mindig szalad hozzájuk, akárhányszor találkozunk velük.
2016. júl. 3. 12:30
 2/15 anonim ***** válasza:
11%
Én ugyan unoka vagyok, de kéthetente van találkozás, a kisebb unokatestvéreim akik 10 és 4 évesek akár hetente is látják a mamát apai nagyszüleiket mindennap, mert ott élnek a szomszédukban. Természetes a mama papa szólítás. Az a 20 rettenetesen kevés, nálunk egy évbe szinte minden második héten látjuk a nagyszüleinket ami több, mint 20. 16/L.
2016. júl. 3. 12:36
 3/15 anonim ***** válasza:
69%

Van nagyszülői láthatás is, de az sem gyakori.

Mi lenne, ha te mennél oda hozzájuk?

2016. júl. 3. 12:47
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Pereld be azt a hülye libát, 2 hetente láthatod

2016. júl. 3. 12:50
 5/15 anonim ***** válasza:
5%

Én unoka vagyok, és a nagyszüleimnél élünk. Velük nőttem fel. :)

15/l

2016. júl. 3. 12:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Unokahugomat(noverem kislanya)naponta, "rosszabb esetben" 2naponta talalkozunk!:)
2016. júl. 3. 13:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Gondolom nem az a baja, hogy gyakran találkoztok. Hogyan zajlanak ezek a találkozások? Mennyire igazodtok hozzájuk? Mennyire hajlandó rád bízni a kicsit? otthon van-e a fiad ilyenkor?
2016. júl. 3. 13:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Amikor talalkoztok akkor mennyi időre? Milyen messze laktok egymástól? Gondolom nem túl jo a viszony köztetek... Adhatnál kicsit tobb infót!
2016. júl. 3. 15:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Elárulná valaki az elsőt a másodikat és az ötödiket a válaszadókat miért kellett lepontozni, szerintem teljesen normális dolgokat írtunk.
2016. júl. 4. 00:53
 10/15 anonim válasza:

Ez tudod mi,utolsó ? Az igazságtalanság netovábbja. ;)

Ha egy nagyi írja ki a kérdést,akkor mindenki rögtön mellé áll,de ha más tanácsot kér,hogy a nagymamája ilyen és olyan furcsa dolgokat tesz,mindenki a nagyi mellé áll. Máshol rögtön segítőkészek,de itt,ha valakinek a nagyival baja van,rögtön lehurrogják a kérdezőt. Ki érti ezt ? Én nem...

2016. júl. 4. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!