Szülők ti h reagálnátok erre? (bocsi ha rossz kategória)
Ha a kamasz lányotok (16) meg ismerkedik egy majdnem 20eves fiúval es mar kezdenek alakulni dolgok pedig meg 1hete ismerik egymást.
Es a fiú el akar menni a lányhoz.
Mit reagálnátok ra? (egyenlőre felek a szüleimnek elmondani mert meg csak 1 hete ismerem ot)
Én is voltam 16 éves (jó régen) és nekem is volt 20 éves barátom. Így ha a lányom 16 évesen egy 20 éves normális fiúval jár, nem lenne kifogásom.
De 1 hetes együtt járás még nem elég stabil, hogy elhozza, bemutassa. Majd ha már járnak mondjuk 4-5 hónapja akkor mutassa be, addig úgy sem nevezhető komoly kapcsolatnak.
Én is voltam 16 évesen hasonló helyzetben.
Mivel anyámmal sokat beszélgetünk, és mindenféle szóba jöhet, a "milyen volt a napod?" kérdésre már a megismerkedésünk napján elmeséltem, hogy hol, hogyan találkoztam vele, és milyen ember. Így senkit sem ért meglepetés, amikor a srácot 2 hónappal később bemutattam:), és szerencsére a szüleim szimpatikusnak találták:) (Addig egyszerűen nemigen volt alkalom rá, szóval nem terveztük meg a "bemutatás" időpontját, hanem egyszerűen úgy alakult, hogy akkor találkoztak. Akár előbb is lehetett volna (vagy később) ha úgy alakul, nem lett volna jelentősége.)
Szóval csak őszintén!
5.nek
Tudom, hogy nem aludni jönne fel de 1 hét után felesleges bemutatni, mert lehet 2 hét múlva már sehol sem lesz. Nem kell minden udvarlót 1 hét után bemutatni, elég ha 1-2 hónap után mutatja be. Beszélni lehet róla, de bemutatni ráér még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!