Tényleg túl sok találkozás?
Figyelt kérdés
2.5 éves az unokám. Eddig összesen 20- szor találkoztam vele a 2,5 év alatt. A menyem mégis állandóan panaszkodik, hogy túl gyakran találkozunk. A kislány azt se tudja ki vagyok, még mamának se hívott egyszer sem.2016. júl. 3. 12:17
11/15 anonim válasza:
Igazságosztó,szerintem igazad van. Már én is észrevettem ezt,amit te mondasz.Amúgy vki írta itt,hogy a kérdező adhatna kicsit több infót,mondjuk tényleg,mert ebből semmi sem derül ki. Szerintem ez a kérdés kitaláció. Ha nem,akkor nyugodtan szóljatok. Reagált már a kérdező egyáltalán a válaszokra ? Nem,csak lenullázott egy-két válaszadót. Ezért gondolom,hogy kitalált.
12/15 anonim válasza:
Na ugye,mondtam én,hogy más is észreveszi. Volt egy válaszoló,idézem: " Én unoka vagyok, és a nagyszüleimnél élünk. Velük nőttem fel. :) " Ennek mi értelme van ? De most komolyan... Aki nem tud válaszolni normálisan , az ne írjon semmit ! A válaszból is látszik,hogy itt anarchia uralkodik. Mindenki a nagyik mellett van. Amúgy szerintem azért,mert a legtöbben idősebbek válaszolgatnak.
13/15 anonim válasza:
Sziasztok !
Igazságosztó,itt én is úgy látom, anarchia uralkodik. Ezt már én is észrevettem. Mondok egy példát: A tini párkapcsolatoknál egyből válaszolnak és nem szólnak be, itt meg egyből beszólnak. Valaki meg tudná magyarázni,miért ?
14/15 anonim válasza:
Az én anyukám a bátyáméket kb. minden héten látja. Sőt a dédmama is hetente többször benéz hozzájuk segíteni. Hiába, a bátyámék költöztek olyan helyre, hogy minden közeli csládtagnak öt perc autóval az odaút. Mondjuk ha mi átmegyünk akkor az nem azért van, hogy leüljünk és vendégeskedjünk, hanem viazünk kaját, segítünk a sógornőmnek, mert a bátyám, dolgozik, nekünk meg több időnk van.
15/15 anonim válasza:
Te jó ég! Én unoka vagyok és MINDEN NAP látom a nagymamámat. Azt szoktam mondani, hogy nekem két anyukám van... A 20 nagyon kevés. Meg hát a nagymamából sose elég! Én ezt 16 éves kamasz fejjel mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!