Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt, hogy már megérett az...

Volt, hogy már megérett az autó a cserére de annyira kötődtetek hozzá, hogy nem tudtátok eladni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 00:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, így voltam az Alhambrával is pár hete, itt kérdeztem, hogy mennyi a reális feltettem hahura aztán 3 nap után sírva keltem fel, hogy nem akarom, hogy elmenjen és azonnal töröltem és hívtam a szerelőt, hogy akkor csinálja meg az adagolót. :) arra a kocsira 2 év alatt másfél milliót költöttünk és csak 2.5 éve van meg. :D
2021. ápr. 24. 00:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen

Ez teljesen normális, szerintem sokan vannak így. Az ilyent meg kell tartani, és kész.

2021. ápr. 24. 00:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ezért van két autóm.

Amelyiket később vettem ahhoz egyáltalán nem kötődöm. Csak egy eszköz, bármikor simán eladnám ha arról lenne szó. De a korábbit soha nem fogom eladni, tőlem csak a bontóba megy ha már olyan állapotú lesz.

2021. ápr. 24. 08:01
 4/10 anonim ***** válasza:
1 ÁL HÁMBRÁ marhaba ya ahee su fi wa fi :D arabi
2021. ápr. 24. 09:54
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 Alhambra, valami mór eredetű spanyol cucc, én mondjum spanyolként nem lennék büszke a típusnév választásra mert a mórok nem éppen lájkolgatni mentek akkor oda..
2021. ápr. 24. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, az előző is így volt, meg a mostani is. Mindegyiket lehetett volna előbb cserélni, de nagyon a szívemhez nőtt. Különösen a mostani. De így legalább nem verem el a pénzem kocsira, hanem tudok házra spórolni
2021. ápr. 24. 12:01
 7/10 anonim ***** válasza:
5 al hamra arab eredetű szó, akkoirban tévesen a mórokat arabnak definiálták pedig a valódi mórok a mai mauritániai fél negrid fél berberid népek, mórok tuaregek bellák stb. Én tudom arabként hidd el.
2021. ápr. 24. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL xde
2021. ápr. 24. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi.
2021. ápr. 24. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
#1 erre gondoltam én is pontosan mikor megláttam... Kötődöm hozzá mert eladhatatlan...
2021. máj. 6. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!