Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok, nektek óvodában volt olyan, hogy nagyon kötődtetek az egyik óvó nénihez?
Elmondások alapján én nagyon favoritoltam az egyik fiatal óvó nénimet és mindig szaladtam hozzá és ölelgettem. Nektek volt ilyen?
Persze tisztában vagyok azzal, hogy ez nem feltétlen függ össze az irányultságommal, csak elgondolkodtatott.
Óvó néni nem volt ilyen emlékeim szerint, de egy tanítónőről még hat évvel később is álmodtam, pedig csak egy évig (elsőben) tanított.
Meg táborban levő animátorokról is vannak hasonló emlékeim, ovis-alsós koromból.
Nem tudom ezek így mennyire számítanak, de mivel elég hasonlóak, gondoltam leírom.
4-es, de ezt ne úgy vedd, hogy chrush-oltam az óvónőm és ennek tudatában voltam. Csak mindig bújtam, ölelgettem, szépnek találtam. Nagyon lelkesedtem iránta. Kicsit ilyen gyerekszerelem szerűen, de ebben ilyen életkorban még nincs jelen a testi vonzalom.
Csak elgondolkodtatott ez. Gondolom ehhez hasonló még a kisfiúkkal van ovis korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!