Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Teljesen tanácstalan vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tanácstalan vagyok. Hogy viszonyulnak hozzá az ágyban, hogy tudnám kielégíteni?

Figyelt kérdés

Szerelmem egy olyan nő, akinek erős maszkulin vonásai vannak,férfiasan is öltözködik, nem érzi nőnek magát. Hamarosan eljön köztünk az első alkalom. Ő előre megbeszélte velem, hogy ő nagyon szívesen megtesz nekem bármit, szívesen kielégít orálisan, viszont semmiképp sem szeretné,hogy ezt viszonozzam. Még nem tud beszélni a dologról, de egyértelművé vált, hogy utálja azt hogy nő, azt, hogy női nemi szerve van és nem szeretné, ha így foglalkoznék vele. Én ezt megértem, nem szeretném nyomás alá helyezni, tiszteletben tartom.

Viszont teljesen tanácstalan vagyok. Hogy tudnék neki örömet szerezni? Oké, imádja a csókjainkat, öleléseket, de mi lesz az ágyban? Nem is tudom, kézzel sem érinthetem? Hogy fog így eljutni az orgazmusig? Egyáltalán milyen, miből áll így a szex?

Nagyon nehéz lehet neki, hogy úgy érzi, "rossz" testbe született, nem szeretném tovább rontani ezt az érzést, annyira félek, hogy valamit rosszul fogok csinálni.

Mit gondoltok, mire kell oda figyelnem? Véleményeknek, esetleg tapasztalatoknak nagyon örülnék.

Köszönöm előre is:)

31/N

2023. jan. 11. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Ilyenkor nincs semmi dolgod igazából

Csak élvezd és kész, nem kell viszonoznod, ő nem élvezi a testét így neki elég annyi hogy téged kielégíthet

Amit tehetsz az az amit már írtál is. Csók, ölelés. Neki elég lesz a lelki törödés vissza

2023. jan. 11. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Mindennap felteszel egy vele kapcsolatos kerdest?
2023. jan. 11. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudnál neki örömöt okozni? Hát úgy, hogy azt csinálod amit kér. Ha akar valami többet tudatja veled. Esetleg kérdezd meg, hogy az ölelés, csók belefér e? Utána hagyd, hogy veled foglalkozzon. Ennyi az egész.
2023. jan. 11. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Nezzetek korul szex shopba;)
2023. jan. 11. 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó neked ilyen fing fétised van? Mert ez egy kicsit beteg. Márha nem poénból írtad...
2023. jan. 12. 06:54
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Te most a tomboy vagy vagy pedig a beteg aki szerint erre vágynak? :D

Amúgy nem igen lehet felfújni valakinek a beleit xD

2023. jan. 12. 07:07
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Hagyod s élvezed.

Max használtok strap ont, és azzal tud élvezni, ha kifinomult erre.

2023. jan. 12. 07:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne úgy lefeküdnötök, hogy ezt meg sem beszélitek. Mert ezt vele kéne megtárgyalni, nem velünk. Mi nem tudhatjuk, hogy neki mi a jó, kaphatsz itt nagyon rossz tanácsot is. Ha félsz felhozni a témát, akkor a szex is túl korai. Lehet, hogy nem tetszik, de nekem ez a véleményem.
2023. jan. 12. 07:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
"Ő előre megbeszélte velem, hogy ő nagyon szívesen megtesz nekem bármit, szívesen kielégít orálisan, viszont semmiképp sem szeretné,hogy ezt viszonozzam." Ennél érthetőbben hogyan tudná elmondani neki? Nem akarja,h megérintsd,mert nem tud azonosulni a testével.A legtöbb,amit tehetsz,h békén hagyod ezzel.Inkább azon aggódj,h nagy esély van arra,h belevág a nemátalakításba.A szex előtt erről kellett volna beszélgetni,h el tudod-e majd fogadni,ha igen és akarsz-e így bármit is tőle.
2023. jan. 13. 02:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt az embert,magaddal bszol ki
2023. jan. 13. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!