Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek párkapcsolatban az alábbi képeken szereplő lánnyal, vagy legalábbis szívesen megismerkednétek vele?
Figyelt kérdés
Íme, néhány kép:
Tudom, hogy képek alapján nem nagyon lehet találgatni, de mégis, mit gondoltok róla?
- Szimpatikus arcra/külsőre?
- Milyen személyisége lehet/milyen lehet egy kapcsolatban?
- Milyen lehet az ágyban?
2021. júl. 13. 08:50
1/7 anonim válasza:
Harry Potter csajával nem kezdenék ki.. :D külsőre rendben van, belsőleg letesztelném :)
2/7 anonim válasza:
Nekem eléggé szimpatikus és tetszik külsőre. A kisugárzása is kedvesnek tűnik.
Abban nem vagyok tehetséges, hogy megtippeljem valaki személyiségét és ágyi tulajdonságait pusztán fotók alapján.
Minden esetre egy ilyen lánnyal szívesen megismerkednék.
3/7 anonim válasza:
Szívesen ismerkednék vele nekem bejön:)
4/7 anonim válasza:
Tetszik a lába, és a tüzes tekintete.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nagy sikert aratott! 😃 (#1-es, látom, rájöttél a "turpisságra"! 😉)
2021. júl. 13. 19:18
6/7 anonim válasza:
Ezek elégjó képek róla itt csinos es vonzó szivesen lennék vele.
Az hogy milyen belül hát nem tudom gondolom nem elviselhetetlen hárpia.
Az ágyban szerintem beválalós.
7/7 anonim válasza:
Bonnie Wright nekem a kezdetektől kifejezetten szimpatikus volt(együtt nőttem fel a harry potterrel, kb általános sulis lehettem mikor kiadták az első könyvet). A filmes szereplőgárdából ő volt az aki a leginkább bejött mindig is. Kisugárzásra kedves, életvidám, egy esélyt tuti hogy adnék neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!