Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan NEM leszbikus sorozatot mondani, ahol azért kimondatlanul is utalnak két női szereplő közötti szerelmi szálra?
Még a vészhelyzetben is van leszbikus karakter, pedig ősrégi sorozat és szerintem nem mutatnak sokat. :D De mondjuk ott pl. ki van mondva. :/ Csengetett, Mylord?-ban nincsen amúgy kimondva vagy csak rengeteg utalás? :D Vágom, hogy van benne de olyan egyértelműen azt mondták nekem, hogy ez most meglep, hogy csak utalás. :D Bár ahogy gyorsan utánakerestem, tényleg. :D
Esetleg Korra Legendája rajzfilm, vagy Adventure time, bár utóbbi végén csók is van asszem, de Korrában ha natúran sorozatot nézed, akkor a sok fejét homokbadugó azt mondja, hogy "de szép baratság"... :) csak kzben képregény folytatás van, ahol azért khm :D van coming out, csók :D Egyébként aki nem látta annak nagyon ajánlom, mert baromi jó a története. :)
(Ismételten jó kérdés volt, mert így nehéz. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!