Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus nők ugyanúgy viszonyulnak a lányokhoz, mint a heteroszexuálid férfiak?
Csak saját magammal kapcsolatban tudok nyilatkozni. Ha meglátok pl. egy szép női mellet vagy feneket, akkor megállapítom, hogy szép, viszont nem tudnám "megd-gni", ahogyan ez a pasiknál van. Maga a látvány, pl egy idegen, ismeretlen nő feneke vagy melle nem izgat fel, ellenben a párom már igen, hozzá fűződnek érzelmek. Vagy párom előtt akik tetszettek nők, ők sem kifejezetten a fenekükkel vagy a mellükkel fogtak meg és nem is azért feküdtem volna le velük, hanem úgy alles zusammen, minden miatt. :)
Én ilyen vagyok, más nevében nem tudok nyilatkozni. :)
27N
Nem hiszem. Leszbikus/biszex lányoknak szoktam tetszeni és szokták dicsérni az arcomat, alakomat is, pedig nem nézek ki jól. Vékony vagyok, csak B-s a mellem és nincs nagy fenekem.
A pasik észre se vesznek, szerintem még soha senki nem akart megdugni, leszbi/buszex lányoktól pedig már többször kaptam ajánlatot és több lánnyal csókolóztam, mint fiúval, pedig többbyire heteronak érzem magam.
Gondolom. Én lányos vagyok és a lányos lányok jönnekbe.
Ha megtetszik egy lány ,akkor a melleire és fenekére fokuszálok. Ha fel is izgat és szeretnék vele lefeküdni akkor nyilván nem megdugnám,de elképzelek vele dolgokat. De nekem az arc is nagyon fontos. A hosszú haj.
Mell és a fenék édes kevés.
Én arc,szemek,kisugárzás amit megnézek egy nőn aztán ezek mellett jöhet a fenék,mell,de ezek utolsó dolgok.
Hosszú barna/fekete hajú csajok előnyben, őket nézem meg első sorban.
29/L/Bi
Hát basszus, ez egy nagyon nehéz kérdés. Én igazából nem tudom, hogy a férfiak pontosan mit éreznek ilyenkor, hozzám csak az jut el az érzéseikből, hogy
Dejóbula, dugnám, micsodasegg, vannakkannák, jócombok, stb.
És ez olyan természetes dolog (sajnos), ezt tanultam meg. Hogy aki a nőket szereti, az a segget-cicit nézi és dícséri. És mivel én is nőket szeretem, így nekem is így kell viselkednem, mert ez a természetes ugye.
És megveszek a női mellekért és sok szép, finom kis popóba beleharapnék, mint egy zamatos almába, de valahogy még sem érzem ezt elégnek. Több dolog is van bennem ilyenkor. A legelső az, hogy
hol van ennek az almácskának az arca? Mit lehet leolvasni róla, mennyi vitalitás, szenvedély, öröm van ebben az arcban? Mennyire görbül a gerince, ami olyan erotikussá teszi a női testet? Hogy mozog ez a test, van finomság azokban a kezekben? Milyen a hangja?
Aztán elgondolkodom azon is, hogy segg és cici... Igazából nekem is ugyanaz van, csak kicsit másabb, de én tudom, hogy milyen. Így annyi izgalmat nem nyújt, mint azt elvárnám, hogy nyújtson.
Aztán jön egy fanyar érzés, hogy milyen undi dolog, hogy a nők le vannak tárgyasiatva és a szép arcok helyett ők csak seggek és cicik.
Asszem engem nem ezek izgatnak. Vagyis ezek IS, de főleg nem ezek. Inkább azok a finom kis nőies dolgok. Mint az illata, a magas hangja, a gerincoszlopa, a mozdulatai, a mosolya, a gyengédsége. És imádom, ahogy egy kerek almácska az ölemhez dörgölődzik, miközben tartom a gyönyörű körtéket a kezeimben és csókolhatom azt a harapnivaló nyakat és hallhatom a hangját... Befejezem, bocsi, beleéltem magamat. xD
Én nagyon szeretem, annyira kecsessé teszi a női testet, ha van egy szép ív a hátában. Először a nyakán akad meg a szem. Aztán a vállain. Majd az a finom ív levezeti a szemet a fenekéhez, a lábaihoz....
Borzasztóan szépek a nők. Igen, a magasak is, a pocakosak is, meg a "fiúsak" is. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!