Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus csajok hogy viszonyulnak ehhez?
Konkrétan ha van egy húguk aki hetero, és egy pasival hempereg, de nincsenek párkapcsolatban. Ilyenkor feltétlenül ellenszenves lesz a csávó?
Nálatok mi adhat okot az aránytalanul nagy gyűlölködés re, nevetséges fenyegetőzés de?
mi van?
nekem aztán mindegy, mit csinál a másik ember, amíg nem nekem kell nézni meg nem kér meg hogy vegyek benne részt xd lehet hogy tök jól kijönnék a csávóval, sőt, ha lenne a tesómnak egy szívszerelme, attól még ő is lehet ellenszenves.
Húgom felnőtt nő, azzal szexel akivel akar, olyan párkapcsolati vagy nem felállásban ami jólesik neki.
Ha mondjuk nem szimpi a pasi, buta/idióta, akkor meg abszolúte megértem miért a farkáért tartják csak, és örülnék, hogy a családi ebédnél nem kell nézni a hülye fejét.
Az más kérdés, ha abúzív vagy görény vele, de a többi nem tartozik rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!