Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik már szexeltek lánnyal, tényleg jobban ujjaznak a lányok?
A kérdésedről a netflix-es szexoktatás c. sorozat jutott eszembe, ott egy srác ugyanígy egy leszbikust kérdez meg. (Jó sorozat am ajánlani tudom) Én is ugyanazt tudom tanácsolni mint a sorozatban a leszbikus csaj hogy minden lánynak más a "narancsa", ismerd meg a barátnődét :D nincs olyan technika ami minden lanynál bejön, én nem voltam túl sok lánnyal történetesen 4 el, és mindnek más volt ami bejött, jelenlegi barátnőmnek hasonlóan tetszik ahogy én is szeretem és így könnyebb dolgom volt, de volt olyan akinek tök másképp jött be és kiserleteztem hogy jobb neki. Próbálkozz es figyelj a reakciót, valaki durvabban szereti vagy gyorsabban, van aki érzékibben, de nekem is van sokszor hogy kedvfüggő is. Úgyhogy hajrá 🤷
- egy leszbikus
Oh köszixdd
Amúgy én is sokat kísérleteztem. És elvileg nagyon jól csinálom, csak
gondoltam kipróbálok valami újat😌
Esetleg valami más, ami nagyon tetszhet? Szoktam simogatni közben stbstb
A narancsa körül ha simogatom elvileg nagyon jó érzés, de van valami fura, ami miatt nem bírja, olyan mintha csikis lenne. Ilyen érzése csak neki van?
Csikis? Ezt mibol gondolod?
Elszokott lökni, keri h allj le?
Lehet h kis mennyisegben jo neki, nagyban viszont erzekeny neki.
Ha igy van ahogy leirtam akkor nem, ez nagyon sok nőnél igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!