Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak zuhanyzás után szexeltek?
Figyelt kérdés
Eddig csak hetero kapcsolatom volt. Ha egy gyors menetre vágytunk, napközben orálszex nélkül csináltuk.
De mi a helyzet egy leszbikus kapcsolatban? Csak zuhanyzás után lehet szó szexről, nem?
2022. nov. 21. 17:21
1/10 anonim válasza:
szerintem lehet zuhanyzás nélkül is
2/10 anonim válasza:
Miért nézed a szexuális kategóriát te vallásfanatikus, homofób, beszűkült látásmódu zaklató?
3/10 anonim válasza:
Nem vagyok leszbikus, de ha az lennék, ugyanúgy megmosakodnék orál előtt egy hosszú munkanap után, ahogy a partneremtől is elvárnám. Mint hetero kapcsolatban.
6/10 anonim válasza:
A női neiszerv ha nincs semmi baja öntisztuló a férfiakéval ellentétben, bár én sose fixálódtam nagyon a zuhanyzáson egyik nemnél se és nem igazán volt kellemeten élményem. Annyi, ha nagy dolgoztál, akkor egy gyors zuhanyt ejts meg. (Ha ennyire érzékeny valaki erre, a piszkos dolgot lentre beengedi, a szájába nem? Nem tudom, én lentre még inkább érzékeny vagyok, mint bárhova máshova)
7/10 anonim válasza:
Ha annyira zavaró, és nincs lehetőség zuhanyra, akkor max nincs nyalakodás.
8/10 anonim válasza:
Mi ugyanúgy zuhanyoztunk előtte.
Ha spontán jött valami akkor a nyalakodás kimaradt odalent.
9/10 anonim válasza:
Gyors menet az heteróra nezve is gáz, meg a kérdésed is úgy ahogy van.
10/10 anonim válasza:
Leszbikus szexet is lehet orá nélkül, ha olyanotok van.
De én tartok nedves törlőkendőt az éjjeli szekrényen, előtte-utána megtörölközni, sminket leszedni...
Az, hogy ez elég-e, attól függ épp mi a program, ha 3 óra sport után vagyunk akkor nyilván nem, ha meg olvasós-filmezős délutánunk van, akkor meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!