Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik már szexeltek lánnyal, tényleg jobban ujjaznak a lányok?
Figyelt kérdés
Jobban ujjazik egx nő, mimt egy férfi? És mivel jobb?2023. jan. 10. 18:58
1/23 anonim válasza:
Nem feltétlen, én azt mondanám, hogy igen de ennek azaz oka hogy jobban vonzódik a nőkhöz ezáltál számokra élvezetesebb volt mikor nő ujjazott.
2/23 anonim válasza:
Szerintem emberfüggő. Érzésre talán a lányok finomabban/érzékiebben csinálják.
3/23 A kérdező kommentje:
Én azért gondolom, hogy jobban csinálják a lányok,mert ők ismerik a puncit
2023. jan. 10. 19:04
5/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D
2023. jan. 10. 19:08
6/23 anonim válasza:
A pali sokszor azért csinálja, hogy benedvesedj és végre be tudja dugni a f@ t. Ha nővel vagyok az örömszerzès a cèl. Nekem az utóbbi kellemesebb élmény.
7/23 A kérdező kommentje:
önző fiúk ezt csinálják, de gondolom egyéjszakás akkor
2023. jan. 10. 19:12
8/23 anonim válasza:
Én nem szerettem az ujjazást (magamnak sem) egészen addig amíg nem voltam lánnyal.
Nem tudom, hogy van e pszichés oldala, de lánnyal szeretem, pasival továbbra sem
27l
9/23 A kérdező kommentje:
Biszex vagy?
2023. jan. 10. 20:05
10/23 anonim válasza:
Heteroromantikus biszexnek tituláltak pontosan :)
Csak pasiba voltam szerelmes, de szexuálisan vonzanak a csajok is
8as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!