Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már ázsiai, távol-keleti vagy fekete-afrikai vagy arab lánnyal? Miben volt más, mint magyar lánnyal?
A thai masszőrömmel heti 1x.
Semmivel nem másabb. Rugalmas feszes teste van, pici cicikkel. Rendkívül laza a csaj.
A férjem úgy tudja csak sima masszàzs. Szerencsére jól egymásra találtunk. Nekem ennyi pont elèg.
Egyik ex barátnőm vietnámi. Maga a sex semmiben nem volt más, mint bármilyen más etnikumú lánnyal. Mármint... Max abban hogy volt egy kis akcentusa, ha mondott közben valamit, de ahhoz képest mennyire lehet rossz az én kiejtésem ha vietnámiul próbálok beszélni, tényleg minimális.
Also a sztereotípiák ellenére nagyobb mellei voltak mint nekem.
1 vagyok.
Nem volt körülményes, teljes természetességgel nyúlt hozzám mindenütt. Mintha tudta volna hogy a nőkhöz is vonzódom.
Amikor masszázs közben erogén zónák közelében jàrt észre vette mennyire èlvezem. Erre még merészebb lett és nem kerülgette, mire hangos orgazmusom lett. Csak mosolygott. A többi jött magától. Olyan természetes volt mintha már ezer éve együtt lennénk.
„ A férjem úgy tudja csak sima masszàzs.”
Nem gondolod, hogy aljas dolog hazugságban tartani és megcsalni a férjed? Remélem megtudja és számolnod kell a hazugság következményeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!