Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 centis farkú néger lennék, akkor én is ilyen könnyedén jutnék PS5-höz mint ezek az urak a képen?
2021. máj. 24. 02:11
1/7 A kérdező kommentje:
Igazságtalan a természet.:D
2021. máj. 24. 02:17
2/7 anonim válasza:
Pfú haver ha te ezekre a mammerekre gerjedsz :D Ezeket szerintem szimpla európaiként is megdughatnád, de azért állnak össze migrikkel mert más nem piszkálna nekik oda.
3/7 anonim válasza:
Vagy akár a BLM akció keretében betörhetnéd a kirakatot, és vinnéd, amire épp kedved szottyan.
4/7 anonim válasza:
"Igazságtalan a természet.:D"
Az hát. Nulla centis farkam van, viszont annyit tanultam, hogy napi 6-8 óra munkával annyi pénz keresek, hogy havonta tudnék venne egy PS5-öt, ha szükségem lenne rá.
De ha irigyled azt, aki a testével keresi meg az árát, ez a lehetőség számodra is nyitva áll.
5/7 anonim válasza:
Hogy mennyire könnyen (mit, hogyan, hányszor) azt nem tudhatjuk! De arra még nem gondoltál, hogy krválkodás helyett pl elmenjél dolgozni?
6/7 anonim válasza:
Remélem most megnyugtattad a lelkivilágod. :)
7/7 anonim válasza:
"Remélem most megnyugtattad a lelkivilágod. :"
Nem, nem volt mit, mert alapból nagyon nyugodt. xD
Én kérek elnézést, hogy némi iróniával célozni mertem rá, hogy nem kell 25 centis farok hozzá.
Másrészt úgy írt a PS5-ről a kérdező, mintha kb. egy Maserati quattroporte értékét képviselő dologról lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!