Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik már szexeltek lánnyal, tényleg jobban ujjaznak a lányok?
Figyelt kérdés
Jobban ujjazik egx nő, mimt egy férfi? És mivel jobb?2023. jan. 10. 18:58
11/23 A kérdező kommentje:
O.O
Szerintem azért, mert a lányok nem önzők szexben, finomabbak. Szerintem valami ilyesmi
2023. jan. 10. 20:10
12/23 A kérdező kommentje:
Nem értek a lányokhoz. Én csak egy fiú vagyok, de azt gondoltam, hogy a nők mennyeien ujjaznak, mivel ők jól ismerik a puncit(meg a női testet), merthát nekik is az van.
2023. jan. 10. 20:11
13/23 anonim válasza:
És ezt leszbikusoktól kérdezed...
14/23 anonim válasza:
Jaj nehogy azt hidd. Nekem esett már úgy lány, hogy le kellett állítanom és megkérdeznem, tényleg egy órája szállt le a légkalapácsról?
15/23 A kérdező kommentje:
Jaa,hát jó az.
Amúgy ksözönöm a válaszokat!
2023. jan. 10. 21:04
17/23 A kérdező kommentje:
Hogy micsoda?
2023. jan. 10. 21:59
18/23 anonim válasza:
Megkörnyékezte barátnőd egy leszbikus? Tanulni szeretnél?
Vagy mi vitt rá, hogy megkérdezd ezt?
19/23 A kérdező kommentje:
Inkább csak tanulni, ki akarom maxolni az ujjazást. Szeretem csinálni,meg látni a barátnőm reakcióit,de valahol hallottam, hogy a lányok jobban nyomják, ezért feltettem a kérdést.
2023. jan. 10. 22:50
20/23 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam, hogy mit csinálnak máshogy a lányok.
Lányok! Segítsetek hogyan kell ujjazni tökeletesen? Mi az amit elfelehtenek a fiúk/nem vesznek észre, vagy mit kéne csinálnunk közben?
2023. jan. 10. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!