Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus társkeresővel volt már jó tapasztalatod?
Igazság szerint el vagyok csüggedve az élő ismerkedéssel. Egy az, hogy tévesen mérem fel a nekem tetsző lányt pl. buliban mivel senkire sincs ráírva, kit szeret, a másik meg hogy még ismerősöm sincs aki leszbikus / bi / meleg és beajánlana valakinél.
Csak kíváncsi lennék, nekrek milyen tapasztalatotok volt eddig a társkeresőkkel. Illetve melyiket ajánlanátok?
Ket embert talaltam eddig aki mindentől félt, nem találta magát, nem tudta mit akar, vagy mi ő.
És azt a magabiztos embert, aki mindent bevállal, és mindent tud, es mindenre van valasza. Ezt pontosan nem tudom korbe írni. De a lenyeg h elnyom.
A kozep utat sajnos még nem talaltam meg.
Én eddig csak a Facebook társkeresőjére néztem fel kíváncsiságból.
Nem igazán mondanám jónak.
A mechanikája valami borzalmas. Hiába állítod be, hogy nőként csak nőt keresel, vegyesen dobál be mindenkit (pasikat is, max kevesebb arányban).
Kamu profilokkal persze ez is tele van.
Ja, ha pedig egy normális, tartalmas profilt akarnál összerakni, fizetned kell(ene) érte.
Badoo,tinder,fb társ kereső totál off. tele van pasikkal akik nőként adják ki magukat, plusz sokan csak 3.felet keresnek,maradék túl fiús nő akik nem az eseteim.
Én feladtama netes társkeresőt,persze benne van az is,hogy szülőkkel élek még sajnos. De dolgozok az ügyn,hogy legyen saját házam. Picit ez is korlátol.
Utazni nem tudok,mert a munkarendem és a két kutyám miatt ingázás nem jöhet szóba csak itteni vagy környékbéli lány jöhetne szóba.
mikor meg megismerkedtem a szomszéd városból egy lánnyal az meg csak a szexel volt elfoglalva,0-24ben másról sem állt a beszélgetés. Én meg nem erre vágyok.
Én egyedül tervezek mindent az életemben,aztán majd jön amikor el kell jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!