Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik működő magyar leszbikus társkereső oldal?
Sosem voltam még lánnyal, de pár hónapja nagyon elkezdett vonzani a dolog. Viszont félek is, főleg úgy, hogy nem direkt kapcsolatot keresek, inkább csak érdekel, hogy milyen lehet lánnyal a szex.
Hol lenne érdemes próbálkoznom ehhez partnert találni?
24/N
Kamu profilok mindenütt vannak a neten, úgyhogy ha lehet inkább kerüld az ilyen oldalakat!
Inkább szórakozóhelyeket keress ahol kizárólag LMBTQ közösség számára lett létrehozva!
Nagyobb sikerrel jársz, mint itt online felületen!
17L/L
sok kamus van a neten nehéz bárhol is normálisat találni aki komolyan akar találkozni is :/ de ettől független én is szívesen ismerkednék
21/L
Én is szívesen ismerkednék, írj nyugodtan!:)
20/L
Hasonló helyzetben vagyok én is és szívesen beszélgetnék más lányokkal hátha szimpik leszünk egymásnak, vagy csak tudunk egy jót beszélni, ilyesmik. Úgyhogy ha van kedved hozzá akkor én benne lennék beszélgetésben vagy ismerkedésben!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!