Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nőként ki hogyan jött össze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ki hogyan jött össze egy másik nővel?

Figyelt kérdés
Nem társkereső oldalas, hanem olyan történetekre lennék kíváncsi, ahol nem tudtátok biztosan, hogy a másik fél bi vagy leszbikus, csak sejtettétek. Hogy zajlott? Ki kezdeményezett és mennyi idő után? Miből sejtettétek, hogy a másiknak is bejöttök?

2022. okt. 31. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
12%
Például így ha írsz!
2022. okt. 31. 17:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok, ahol már egy ideje ismeri egymást mindkét fél, de felfigyelt arra, hogy esetleg a másiknak is bejön...
2022. okt. 31. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
86%

9.ben ismertük meg egymást,egy suliba jártunk viszont másik osztályba.Az idegen nyelv összevolt vonva az ő osztályával,viszont másik nyelvet tanult így csak szünetekben találkoztunk,mikor bejött az osztálytársaihoz.Aztán egyre sűrűbben,mivel az én osztálytársaim közül páran jóba lettek az ő osztálytársaival.Kialakult egy kb 10-15 fős baráti társaság,akikkel suli után is egyre sűrűbben találkoztunk.Legtöbben mint ő is,falurol jött be szvl sajnos ő már 19óra körül hazament.

Amugy mikor megláttam már akkor nagyon megtetszett,valahogy volt egy olyan megérzésem ,hogy több lesz ez egyszer mint barátság.Sajnos egy idő után lett pasija,nekem is alakulgattak dolgok,de idővel egymásra találtunk.Elmondása szerint neki mindig is bejöttem,csak nem akarta felvállalni a dolgot.Mai napig furcsálom,hisz tudta rolam ,hogy biszex vagyok és mikor kettesben voltunk azt mondta,hogy nála csak pasik jöhetnek szóba.Szvl elég bonyolult volt.De egy idő után nem tudta már annyira leplezni,egyik barátnőm szolt is,hogy szerinte tetszem neki.Mindig a közelemben volt stb.

Kellett kb másfél év,hogy összejöjjünk.

Lassan 3 éve vagyunk együtt.

2022. nov. 3. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!