Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nőként zavarnának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nőként zavarnának téged szeretkezés közben a másik fél plusz kilói?

Figyelt kérdés

Az utóbbi másfél évben sokat híztam, valószínűleg pajzsmirigy probléma okozza, de még nem biztos, a jövő hét végén megyek vele orvoshoz.

160 cm, 66kg

2017. aug. 21. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
A barátnőm teltebb, ducibb és egyáltalán nem érdekel. :) És mindez úgy, hogy én izmos és formás vagyok. :)
2017. aug. 21. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Az attol is függ hogy mennyi az a plusz kiló és hol van. Lehet valaki ducin is nagyon szexi, de ha valaki csak simán kövér akkor (most kövezzetek meg) engem zavarna.
2017. aug. 21. 17:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Ott van a magasság és a súly. Amúgy főként a csípőmön, a fenekemen és a combomon látszik, mivel körte alkatú vagyok.Amikor vékonyabb voltam, ezek a területek akkor is hangsúlyosabbak voltak. De amúgy mindenhol látszik, hogy híztam.
2017. aug. 21. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.. èn szeretem nagyon a telt lányokat:)

Ènis husisabb vagyok,szerintem jó ha van mit fogni.

(Persze ez nem egyenlő azzal,hogy bajom lenne a másik vèglettel..dehogy:)

24L

2017. aug. 21. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Te formásan vagy telt, ami szerintem szexi ;) az elhízottságot nem kedvelem viszont, tehát az már zavarna.

30/nő

2017. aug. 21. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Igen, zavarna.

Nekem a vékony, modell alkatú lányok tetszenek. Azok, akik a legtöbb ember szerint anorexiásak, gebék, és nem nőiesek :D Szóval szerintem inkább az én felfogásommal van baj, úgyhogy kérlek ne vedd sértésnek :)

Drukkolok, hogy ne legyen gond a pajzsmirigyeddel!

2017. aug. 21. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján tökéletes alakod van, biztos megnéznélek az utcán, számomra egy nő akkor a legvonzóbb, ha van rajta mit fogni

De a legfontosabb, hogy egészséges legyél

L/L

2017. aug. 22. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!